- Ukočena sam od udara, Bog me spasio... Ako ste vidjeli automobil, sve vam je jasno – ovo je za izjavila pjevačica Verena Cerovina, neposredno nakon nesreće koja se danas dogodila danas u Sarajevu.

Cerovina, kojoj je ukazana medicinska pomoć u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, smatra da je prava sreća što je svega pet minuta prije nesreće ostavila dijete.

- Da je dijete bilo na suvozačevom mjestu, to bi bila katastrofa – izjavila je Cerovina, kako je citira "Dnevni avaz".

Prema njenim tvrdnjama, u nesreći je povrijeđen i radnik, odnosno vozač kamiona koji se otkočio.

- Razgovarali smo na putu prema Hitnoj pomoći i on mi je rekao da je podigao ručnu kočnicu. Znam da nije ovo namjerno uradio, ali kriv je svakako. Nije trebao izlaziti iz kamiona – navela je Cerovina, koja je priznala da se prepala kada je vidjela da kamion ide na njeno vozilo.

- Da se nije Smart zaustavio na ogradi, kamion bi me još vukao... U jednom trenutku sam razmišljala i da iskočim iz vozila i spasim se, ali sve se brzo odigralo... Molila sam tada Boga da preživim. Na kraju sam sama izašla kroz prozor. Prepala sam se, poslije se ničega ne sjećam. Dobro sam, hvala Bogu. Što je neko kazao, izgleda da sam negdje sevap zaradila – zaključila je Cerovina.

POVEZANO
Saobraćajka Sarajevo Cerovina 31/07/18aSAOBRAĆAJNA NESREĆA U SARAJEVU: Povrijeđena i poznata pjevačica, i Hitna pomoć na licu mjesta