Familija iz Pančeva (Srbija), kojoj se sinoć oko 22h dogodila teška nesreća kod Prijepolja - kad je otac s dvoje male djece automobilom sletio u Lim iz zasad neutvrđenih razloga, u taj kraj Srbije došla je na odmor.

U prvi mah je bilo javljeno da je riječ o ocu i dva sina međutim prema najnovijim informacijama, radi se o ocu, sinu i kćerkici.

Lim nesreća 17/07/20a

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, oba djeteta su mlađeg školskog uzrasta.

Oni su prethodnih dana boravili u okolini Nove Varoši, a otac je riješio da ode i do Prijepolja, da malo vide i taj grad i obiđu tamošnje znamenitosti. Nesreća im se dogodila u povratku.

Lim nesreća 17/07/20a

Auto je s ocem i djecom sletio u Lim.

Otac i jedno dijete uspjeli su da se izvuku, a za drugim djetetom se i dalje intenzivno traga. Ovog jutra očekuje se dolazak ronilaca Žandarmerije koji na površinu treba da izvuku auto iz Lima. Paralelno traje i potraga za drugim djetetom.

Naime, pripadnici Žandarmerije i Vatrogasno-spasilačke jedinice i jutros tragaju za djetetom koje je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći ispalo iz vozila u kome se nalazilo sa svojim ocem i bratom.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 22 časa kada je vozilo marke BMW pančevačkih registarskih oznaka kod mjesta Drenova sletjelo u rijeku Lim.

Lim nesreća 17/07/20a

Otac i jedno dijete uspeli su da se izvuku iz auta i izađu na obalu, dok se za drugim djetetom traga.

Inače, familija je bila na odmoru na Zlataru odakle je otišla za Prijepolje, nesreća se dogodila u povratku.

Lim nesreća 17/07/20a

(Doznajemo.com/Kurir)