Iako svoju ljubav kriju od javnosti, Rada Manojlović i Haris Berković imaju veoma turbulentnu vezu. Posljednja trzavica desila se prošle nedjelje kada je pobjednik Zvezda Granda svoju djevojku uhvatio u SMS dopisivanju sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem.

- Rada i Haris lijepo funkcionišu kada su zajedno, ali njega nervira to što ona ima mnogo udvarača, a naročito zato što je zbog posla u kontaktu sa Milanom Stankovićem. Prošle nedjelje su se zakačili kada joj je Haris nešto pričao, a ona ga nije konstantovala jer je slala poruke, on joj je ponovio ali ona i dalje nije obraćala pažnju. Kada je nekoliko minuta kasnije Rada rekla da sutra treba da se vidi sa Milanom, Haris joj je odbrusio:

“Dosta više o njemu, šta ti imaš stalno da se čuješ i viđaš sa njim”. Ona je na to samo zanijemila. Rada mnogo voli Harisa, ali on je ljubomoran na sve oko nje, i mnogo joj pravi problema. Rada ga je upoznala sa porodicom, dok on nju još uvijek nije odveo kod svoji roditelja, ali ona mu to nije nikad prigovorila, kaže naš izvor, piše eTurneja.

Navodno, Rada je poslušala Berkovića i od tada se nije više čula sa Milanom, iako joj je on dosta pomogao oko karijere.