Srpska pjevačica Rada Manojlović je u posljednje vrijeme aktuelna u medijima, naročito zbog navodnog raskida s Harisom Berkovićem, ali i od kada su se na naslovnici magazina "Svet" pojavile fotografije s navodnim novim dečkom.

Espreso čak piše da - kada je Haris Berković iz medija doznao da njegova Rada ima novog dečka i da se s njim redovno sastaje u njenom stanu koji je do juče bio njihovo ljubavno gnijezdo, pao mu je mrak na oči.

Odmah je navodno sjeo u kola i odvezao se do pjevačice.

- Kao lud joj je lupao na vrata, a kad mu je otvorila, uhvatio je za gušu s namjerom da je udavi - tvrdi Radina komšinica, kako je citira Espreso. Međutim, sama rada demantuje ovakve priče, kao i raskid i novog dečka:

- Očigledno da kada najmanje želite da pričate o vašoj ljubavnoj vezi i kada negdje pokušavate to da sakrijete, definitivno baš tada iritirate najviše i ljude i medije, tako da nagađaju da li ste zajedno, da li je sve kako treba. Ako ne pokazujete tu sreću da je svi vide, onda svi počnu da sumnjaju u nju i naravno svakog mog prijatelja, vozača, muzičara ili bilo kog dovode u situaciju da bude moj potencijalni novi dečko, ako se nađe sa mnom, ne daj bože na istom mjestu, na istoj slici... Mislim da nisam neko ko je stalno demantovao medije, uglavnom puštam da pišu šta žele, samo da mi stave što veću i što ljepšu sliku. Haris i ja najbolje znamo kako nam je i šta je, uostalom, ne bih baš mnogo da pričam o tome, ali vidjećete uskoro da ćemo na neki način demantovati sve te priče, izjavila je Rada, kako je citira Ekskluziva.ba portal.