Hrvatska pjevačica Severina Kojić u braku je s Igorom Kojićem već pet godina. Njihov ionako turbulentan brak naišao je navodno na novu krizu, te se Igor iselio iz stana u kojem je živio sa Severinom, iako su prošle nedjelje viđeni zajedno na Roštiljijadi, gdje je pjevačica nastupala?!

Prema tvrdnjama beogradskog "Kurira", Kojići su se mnogo svađali zbog novca i toga što mali Keba ne doprinosi finansijski ništa, već živi na pjevačicinoj grbači, te ga je ona istjerala iz kuće. Naime, pouzdani izvor za hrvatske medije otkrio je da Severina u posljednje vrijeme često čeka taksi ispred zgrade u Maksimirskoj 34 u Zagrebu, gdje, po mišljenju izvora, živi njen suprug Igor Kojić.

U prilog ovim navodima govori i to što je jedna komšinica čula Severinu i Igora kako se svađaju na stepenicama zgrade u kojoj pjevačica živi.

POVEZANO
Severina premijera ZG 02/19a(FOTO) Ljudi šokirani izgledom Severine na premijeri filma: "IZOBLIČILA SE"

Tada je dotična medijima otkrila kako Severini smeta što mužu mora da kupuje avionske karte kad negdje putuju, jer bivši fudbaler, koji se predstavlja kao fudbalski menadžer, ne zarađuje.

- Često mu je prebacivala što ne doprinosi njihovom životu i što ona sve finansira. Sa stepeništa se čulo noću kako Severina urla: "Pa dokle više misliš ja da plaćam sve, ne možeš avionsku kartu sebi da kupiš, i to moram da ti plaćam". On je uglavnom ćutao i nije joj protivrječio, ali Severina se zbog toga nije smirivala", navela je komšinica.

Igor je jedno vrijeme živio na relaciji Zagreb - Beč, navodno zbog posla, no, kako se Beč više ne spominje, a Igora sve češće vidimo gotovo na svakom Severininom koncertu ili javnom pojavljivanju, pitanje je da li uopšte Igor ima posao?!

Inače, par je na početku braka živio odvojeno, i to na relaciji Beograd - Zagreb ili Beograd - Split, što je otvoreno pokazivao. Doduše, Severina nikad nije snimala fotografije na kojima se vidi njen stan u Zagrebu, a kamoli onaj u Splitu, dok je Igor otvoreno objavljivao fotografije iz raskošnog dnevnog boravka svog stana u Beogradu. Bez obzira na to što često stavlja zaljubljene fotografije sa suprugom na svoj Instagram profil, navodno nešto nije u redu sa njihovim brakom. Inače, Rostiljijadi u Leskovcu, koji je zatvorila Severina, pratio ju je Igor i cijelo vrijeme bio uz nju.

POVEZANO
Severina i Igor svecana odoraDOSAD NAJTEŽI TRENUCI ZA SEVERINU U KARIJERI: "Sve joj se raspada, odlučuje se za OČAJNIČKI KORAK"?!

Nasuprot ovim informacijama, Severina Kojić, koja je provela ljeto sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom u turskom Bodrumu i na Jadranu, u nedavnom je intervjuu za Gloriju dala do znanja koliko joj je važna familija.

- Igor je definitivno najvažniji igrač moga tima, jer je moja ljubav i najveća podrška. I sigurno će me pratiti na svim koncertima. No profesionalno ne sarađujemo jer je Igor sportski menadžer i ima dovoljno posla – izjavila je pjevačica, koja se nakon 17 godina razišla s bivšim menadžerom Tomislavom Petrovićem. Jedno vrijeme se pričalo kako je njegovu funkciju zamijenio Igor, ali Severina je to demantirala.

- Naravno da nije, no ja se ne obazirem se na medijske senzacije koje nemaju veze s istinom. Kad bih stalno demantirala sve neistine koje su o meni napisane, morala bih se samo time baviti – tvrdila je pjevačica. Novi menadžer joj je Alen Ključe.

POVEZANO
Igor i SeverinaDUGO JE I TRAJALO... Manje od godinu dana nakon vjenčanja, Severina i Igor se počeli svađati?!

Sretna sam što volim i što sam voljena, a to je ideal svakog partnerskog odnosa. Igor jako voli mojeg sina i jako se dobro razumijem s njim, a meni je najbolji prijatelj: stalno smo zajedno, imamo slične poglede na život i on mi je, uz sina, najveće nadahnuće. A ja sam im u znak zahvale za sve to ponovno počela redovno kuhati – izjavila je splitska pjevačica, koja je posebno ponosna svojim sinom.

Vjerovatno sam sazrela, jer neugodne životne situacije, koje su inicirane iz istog izvora i istim novcem, sad prihvatam kao trenutačne prepreke, a ne kao trajno stanje i zamku u koju sam uhvaćena – tvrdi Severina koja bi sljedeće godine trebala proslaviti 30 godina karijere.

Planiram poništiti sva ta protekla desetljeća i neopterećena prošlošću krenuti ispočetka. Ne zanosim se prošlim vremenima, niti ih doživljavam. Prošlost je dobra samo za intervjue, u kojima se lijepo prisjetiti šta ste sve radili, s kim ste bili i da se pravite važni. U mom je poslu svaki dan nova utakmica po kojoj je mjeri sve postignuto – zaključila je u spomenutom intervjuu.

POVEZANO
Severina i suprug Igor KojićDAN NAKON SKANDALA SA NOVIM SEVERININIM NEMORALNIM SNIMCIMA: Igor Kojić na Instagramu...