Poznati su rezultati obdukcije tijela Ekrema Jevrića. Internet zvijezda Ekrem, koji je iznenada preminuo u petak 04.03. ove godine, umro je od srčanog udara. Njegova supruga, Igbala Jevrić zatražila je obdukciju, zbog čega je ukop odložen za 24 sata, i obavljen je u nedjelju, umjesto u subotu kako je bilo planirano.

Da obdukcija nije otkrila ništa sumnjivo potvrdio je Ekremov rođak Šefkir.

Upravo sam se čuo s bratom i rekao mi je da je Ekija dotuklo srce. On je ranije imao velikih problema i jednu operaciju, tako da je tromb učinio svoje. Iznenada je umro u kolima, niko se nije nadao da će doći do toga. Nakon operacije se polako oporavljao, čak je bio i u rijalitiju. Život je čudo. Svi plaču za njim, toliko ljudi ga je voljelo i o njemu pričaju sve najbolje – rekao je Šefkir.

Jevrić je preminuo u 55. godini, a ukopan je na muslimanskom groblju na Long Islandu. Popularnost je stekao hitom “Kuća poso”.

Podsjetimo, balkanska reality zvijezda i pjevač YouTube hita “Kuća poso”, Ekrem Jevrić (55), prije nekoliko mjeseci imao je komplikovanu operaciju zbog začepljenja krvnih žila. Imao je tri reza na prsima, ali nakon operacije tvrdio je da se dobro osjeća te je vjerovao da će se brzo oporaviti. Ipak, izgleda da mu nije bilo tako dobro kako je mislio…

U petak 4. marta, oko pet sati ujutro, Jevrić je krenuo na posao i čim je sjeo u automobil doživio je kap i preminuo na licu mjesta. Dva sata nakon smrti, njegovo tijelo je pronašao sin Hajrudin.

Njegova supruga Igbala za tabloid Alo! rekla je da nije slušao savjete doktora:

Nisam dobro. Jako mi je teško zbog toga što ga nema, ne znam što ću sada bez njega. Ujutro je popio kafu, krenuo na posao i samo su me zvali da mi kažu da je umro u autu. Imao je zdravstvenih problema, operisao je srce. Doktori su mu rekli da ne puši, a on je još više pušio, uopšte ih nije htio slušati. Odnijeli su tijelo na obdukciju da vide šta se tačno desilo.