Više od četiri mjeseca, roditelji dječaka Ibrahima koji je pao u nabujali potok ispred porodične kuće u naselju Begov Han, traže tijelo svog djeteta. Nažalost, još uvijek bezuspješno.

- Od 14. maja, kada je moj sin pao u nabujali Mračajski potok ispred kuće prije više od tri mjeseca, za mene i moju porodicu život je stao - izjavio je nedavno za Dnevni avaz otac Amel Mešeljević.

POVEZANO
Otac dječaka utapanje Begov HanIspovijest oca 6-godišnjaka kojeg je odnio nabujali potok: Otkad nema djeteta i za nas je život stao

Tog dana je šestogodišnji dječak Ibrahim vozeći bicikl pao s mostića ispred porodične kuće u nabujali Mračajski potok, otkad mu se gubi svaki trag.

Osim telefonskog kontakta s Civilnom zaštitom Žepče, niko i ne traži njegovo sina. 

- Čas je, kao, voda mutna, čas plitka. Da je to sin nekog jakog u državi, sve bi bilo drugačije. Ali, ne odustajem. Idem, tražim ga, sam, svaki dan. Pomognu i rođaci, lakše bude kad su tu. Niko ne zna kako mi je, hodam rijekom i tražim sina u dubinama vode, nadam se ugledat ću ga, izbacit će ga voda, ali još ga nema – izjavio je nedavno Amel.

POVEZANO
Nestali dječak Ibrahim Mešeljević 1U SUBOTU VELIKA POTRAGA, NADAJU SE NAĆI BAREM TIJELO dječaka Ibrahima M. (6) koji je upao u potok

(Doznajemo.com/Avaz.ba)