Građani širom BiH, bez obzira na godine, po svemu sudeći, ne ustručavaju se da svome partneru pokažu koliko ga vole. Svjedoci smo sve većeg broja neobičnih, romantičnih i domišljatih vjeridbi, građani na nesvakidašnje načine svojim partnerima čestitaju godišnjicu veze, odnosno braka, piše Tuzlanski.ba

Ipak, fotografija koja je "prošetala" društvenim mrežama pokazala je i to da se pojedini muškarci ne ustručavaju čak ni toga da na automobilu napišu ime svoje djevojke.

Naime, na Facebook stranici  Uživo sa balkanskih ulica podijeljena je fotografija koja je zabilježena u Kalesiji – na automobilu "audi" velikim slovima ispisano je ime Adelisa s jedne strane, a s druge Džemo.

- Iako se često vodi polemila oko toga da li muškarci više vole automobile ili djevojke, ovaj muškarac je, barem za sebe, riješio dilemu – ljubav je jednaka. Komentari ispod fotografije su se redali jedan za drugim, od onih šaljivih do onih podrugljivih. Objavu je, po svemu sudeći, komentarisala i djevojka čije ime je ispisano na "audiju":

- Nije bitno gdje piše, već čije ime piše. Možete pisati šta hoćete, ali mi uživamo u našem "kršu" s’ naših leđa dok drugi uživaju u luksuzu sa tatinih i maminih leđa. Hvala za objavu, heh iznenadila sam se, piše.

Kalesija imena na autu