Jedan je mladi par iz zabave odlučio napraviti test DNK, a ono što su doznali bilo je toliko šokantno da je sve završilo prekidom!?

26-godišnjak je svoju priču podijelio na Redditu i otkrio mračnu porodičnu tajnu koja je nakon ovog testa izašla na vidjelo.

- Prije otprilike mjesec dana moja cura i ja smo iz šale odlučili napraviti test DNK koji smo naručili na Internetu i super smo se zabavljali dok nismo otkrili nešto što je na kraju rezultiralo time da me ona ostavi. Naime, u mom smo porodičnom stablu otkrili serijskog ubicu, priznao je.

Zgrožen ovim, raspitao se kod članova familije jesu li znali za to, a oni su mu potvrdili da jesu, no da su tu porodičnu tajnu brižno skrivali.

POVEZANO
Porodilište DryBrushMorala je priznati da je prevarila muža: RODILA JE BLIZANCE, ali DNK analiza je otkrila svu istinu!

Njegova je djevojka također bila prilično uznemirena nakon tog otkrića, ali je, tvrdi, mislio da će je proći. Pokazalo se da ipak nije tako.

- Prekinula je sa mnom jer se ne može nositi s činjenicom da sam u rodu sa serijskim ubicom. Rekla mi je da me voli, no da me drugačije gleda zbog krvnog srodstva s nekim ko je očito zao, ispričao je i zamolio ekipu na Redditu za savjet kako da je opet osvoji.

Većina ljudi mu je savjetovala da je ne pokušava ponovno osvajati ako je to bio razlog njihovog prekida.

- Ili je čekala neki izgovor da to napravi ili je jednostavno takav. U oba slučaja, bolje ti je bez nje, zaključio je jedan korisnik.

POVEZANO
Zabrinuta doktorNe znam ko je otac djeteta. NJIH DVOJICA SU BLIZANCI, nemam pojma s kim sam spavala i dobila dijete!