Zoran Marjanović, koji je u petak naveče uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu Jelena Krsmanović Marjanović nalazi se u stanju šoka i veoma je nervozan, doznaje se od izvora.

Marjanović je po hapšenju prevezen u Više javno tužilaštvo i određen mu je pritvor do 30 dana.

Navodno, ključni dokaz za privođenje Marjanovića su DNK tragovi na odjeći jer je, između ostalog, upoređivanjem blata s pantalona Marjanovića i žrtve utvrđeno da je on bio na mjestu zločina, na nasipu u Borči!

Kako Kurir doznaje, brani se ćutanjem, nervozan je i ponavlja "ćerka Jana, ćerka Jana". U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu doneli fotografiju ubijene supruge!

Podsjetimo, 02.04.2016. godine, na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a sada je zbog sumnje da ju je ubio lišen slobode njen muž Zoran.

Ekipa beogradskog Telegrafa otišla je u večeri nakon privođenja u Borču, a u kući osumnjičenog nisu zatekli nikoga. Svjetlo u dvorištu je bilo upaljeno, međutim, Marjanovići se nisu pojavili.

Zoran Marjanović kapija kuće nakon hapšenja

Foto: Telegraf

Podsjetimo, u porodičnoj kući Zorana Marjanovića u beogradskom naselju Borča nešto ranije se odigrala prava drama kada su inspektori MUP došli da ga privedu.

Prema riječima izvora bliskog istrazi Zoran je preblijedio kada je u svom dvorištu ugledao inspektore.

- On je tačno znao zbog čega je policija tu! - otkriva izvor Informera.

Suprug ubijene Jelene Marjanović Krsmanović i trenutno glavni osumnjičeni za ovaj zločin, je u momentu hapšenja u kući bio sa porodicom.

POVEZANO
Zoran Jelena Marjanović 2OVO JE ZORAN MARJANOVIĆ PORUČIO U PRVOJ IZJAVI nakon što su ga uhvatili zbog ubistva supruge Jelene