Duško Tošić je definitivno odlučio da se razvede od Jelene Karleuše! Fudbaleru i pjevačici u braku ne cvjetaju ruže od kada se doznalo za njenu aferu sa Ognjenom Vranješom, a defanzivac kineskog Guangzhoua riješio je da napokon okonča agoniju.

Tošić se već čuo sa svojim advokatom i obavijestio ga da ovih dana planira pokretanje brakorazvodne parnice.

POVEZANO
Jelena Duško sahrana DivneKARLEUŠA MIJENJA IME NAKON SMRTI MAJKE: Odlučila je da se ubuduće ovako zove...!?

- Duško je odlučan u namjeri da stavi tačku na brak sa Jelenom. Njihova zajednica ozbiljno je poljuljana poslije skandala sa Vranješom i tu nema lijeka. Tošić je nepokolebljiv u odluci da stavi tačku na brak koji traje 11 godina, samo čeka pravi trenutak za to - izjavio je fudbalerov prijatelj kojeg citira `Informer` i nastavio:

- Kada se pojavila prva prepiska između njegove žene i bosanskog fudbalera, počeo je da sumnja, ali je na kraju povjerovao Jeleni da joj neko pakuje aferu. Ipak, kako su se iz dana u dan pojavljivali novi dokazi u vidu poruka, slika i video snimaka, supružnici su počeli sve više da se udaljavaju. Samo su u javnosti glumili sretan par, i to na Jelenino insistiranje, a kod kuće su proživljavali pravu dramu.

POVEZANO
Duško TadićFOTO: Ovo je nova vila Jelene Karleuše, koju joj je suprug Duško kupio za 2,5 miliona eura!

Jelena Karleuša vratila se starim navikama kada je moda u pitanju, pa svakodnevno svoje pratioce na društvenim mrežama obaveštava o novim komadima koje je kupila. Stres, u ovom slučaju oko razvoda, liječi dobrim šopingom, pa je tako sebe častila novim "Balmain" dizajnerskim cipelama...

Duško je još ranije donio odluku o razvodu, ali je sve odložio kada je preminula Karleušina majka Divna.

- Podnio je papire za razvod 1. marta. Međutim, dva dana kasnije je Divna preminula, pa je odlučio da sve stopira. Prijateljima je rekao da će sačekati da prođe 40 dana da bi nastavio gdje je stao. Ma koliko da je bio razočaran i kivan na Jelenu, ipak nije htio da joj dodatno stavlja sol na ranu. Sve vrijeme je bio uz nju kada je ostala bez mame i ispoštovao ju je u svakom smislu. Sada, kada se ona vratila svakodnevnim aktivnostima, Duško je riješen da krene svojim putem - objašnjava spomenuti sagovornik.

Posljednji u nizu dokaza da je braku Karleuša-Tošić definitivno odzvonilo bila je činjenica da su se otpratili i na Instagramu.

- U jeku po*no skandala Jelena se trudila da na društvenim mrežama prikaže kako je među njima sve OK. Postavljala je skoro svakodnevno fotografije i snimke iz Dubaija i Kine sa suprugom. Prije nekoliko dana fudbaler je odlučio da prestane da prati svoju i dalje zakonitu suprugu na Instagramu, da bi potom i ona njega otpratila. Jedino se još pred kćerkama Atinom i Nikom trude da djeluju skladno, kako one ne bi patile zbog razdvajanja roditelja - zaključuje izvor.

POVEZANO
Jelena Karleuša iPhone(VIDEO) Jelena Karleuša objavila nikad viđeni snimak UMRLE MAME Divne Karleuše iz bolnice!