Majka jednogodišnjeg djeteta zadobila je 18 uboda nožem, a horor dogodio pred bebicom, javile su «Вести Иркутск». U pitanju je ruska manekenka po imenu Evgenija Znamenšikova (Евгения Знаменщикова).

Muškarac je ubadao ženu u prsa, stomak, vrat, rezao joj je ruke i noge. Nije ga zaustavila ni činjenica da je uplašeni sin u tom trenutku bio pored njegove majke.

- Da, bio je s nama u kuhinji. Jako je plakao i vriskao. Naravno, pokušala sam ga nekako umiriti, ali bezuspješno - prisjetila se incidenta 30-godišnjakinja.

Par je živio zajedno dvije godine, ona ga je upoznala dok je izdržavao zatvorsku kaznu na koju je osuđen zbog oružane pljačke. Zadnjih šest mjeseci suprug nigdje nije radio, počeo je pokazivati ​​agresiju, a manekenka je u devetom mjesecu iznajmila vlastiti stan i otišla tamo živjeti s djetetom, kojem nije uskraćivala kontakt s ocem.

Jedna od posjeta prije nekoliko sedmica je završila tako što je Andrej pretukao Evgeniju, a ona je nasilnika prijavila policiji.

Evgenia Znamenshchikova

Ponovo je nasilnik došao nedavno u stan, ovoga puta s hladnim oružjem...

Uslijedio je fizički sukob, a on joj je govorio "Sad ćeš umrijeti, pomiri se s tim!"

Nakon što ju je davio dječijom prostirkom Andrej ju je brutalno silovao i ostavio svu u krvi. Ona je nekako došla do komšije, koji je pozvao Hitnu pomoć. Evgenija je provela dva dana na intenzivnoj njezi i sad se polako oporavlja. protiv muškarca se vodi istraga za pokušaj ubistva.

Dijete je predano socijalnoj službi, a majka ga namjerava vratiti sebi.

(Doznajemo.com)