Ruška Jakić je srpska novinarka, voditeljka i urednica emisije "Ljubav i moda" koja je emitovana na mnogim televizijama u Srbiji.

Zbog toga su je prozvali i "Dama od stila"...

POVEZANO
Džentlmen s ružom Zenica 21/07/19aSTARIJI DŽENTLMEN U ZENICI JUTROS ODUŠEVIO MNOGE: U 82. godini sa ružom čeka na klupi... (FOTO)

O tome da li su mišljenja u razlici u godinama između muškarca i žene popustila pred promjenama koje je donio moderan svijet u Srbiju ove subote Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin in", razgovara sa svojim gostima - Ruškom Jakić, Duškom Jovanić, Mijom Borisavljević, Ivom Štrljić i Dejanom Milićevićem.

- Da li ima života za vaše vršnjakinje i žene u zrelim godinama u Srbiji? - upitala je Sanja Rušku Jakić, koja joj je jasno stavila do znanja da i u devetoj deceniji živi punim plućima.

- Naravno da ima života! Ja se udajem četvrti put sad i šta mi fali?! - priznala je Ruška u emisiji i iznenadila sve u studiju.

POVEZANO
Sofian Loho Dandel 2U NJENOM SELU GA ČEKAO ŠOK: Zaljubio se preko telefona, otišao da je vidi i otkrio da ona ima 82 ...