Miloš Marjanović, djever ubijene pjevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz beogradske Borče, nije govorio istinu policiji rekavši da je u vrijeme njenog ubistva spavao kod kuće.

Kako piše Kurir, inspektori su nakon izjava svjedoka i prateći njegov mobilni telefon preko baznih stanica utvrdili da Marjanović 2. aprila nije govorio istinu.

Miloš je u utorak u policiji proveo tri i po sata. Sve vrijeme tokom ispitivanja bio je veoma nervozan, pa je u jednom trenutku policajcima počeo da dijeli lekcije kako treba ispitati i porodicu ubijene pjevačice, a ne samo Marjanoviće. Navodno je bio i agresivan, bijesan, lomio je prste, gledao unezvjereno, gutao knedle...

PAO NA POLIGRAFU. - Pozvan je da dođe u beogradsku policiju u svojstvu građanina i on se odazvao pozivu. Jeleninog djevera smo pozvali jer smo tokom dosadašnje istrage utvrdili da prvi put, kad je pao poligraf, nije govorio istinu. Radi dalje istrage ne možemo da otkrivamo detalje, ali ono što je evidentno jeste da nam nije rekao istinu gdje je bio u subotu 2. aprila popodne, kad je pjevačica nestala. On nam je ranije rekao da je bio kod kuće i spavao. Međutim, na osnovu baznih stanica, prateći njegov mobilni telefon, ali i izjava nekih svjedoka, utvrdili smo da Miloš nije govorio istinu - priča sagovornik iz istrage i dodaje:

- Pošto smo više nego uvjereni od samog početka da porodica nešto skriva, u jednom trenutku smo ga direktno pitali gdje je Jelena ubijena i ko je ubica. On je tada progutao knedlu i rekao da ne zna ko je to uradio, ali da bi on to volio da dozna, kako bi njegova porodica nastavila normalno da živi.

Izvor kaže da je Miloš, brat Jeleninog supruga Zorana Marjanovića, tokom ispitivanja bio veoma nervozan.

- Ispitivali smo ga i o bratu Zoranu, njegovom kretanju tog popodneva i odnosu s Jelenom, zatim o međusobnim odnosima svih članova porodice Marjanović. Počeo je da lomi prste i gleda unezvjereno. Rekao je kako nije u redu da samo ispitujemo i provjeravamo Marjanoviće, da pritiskamo njegovog brata Zorana i roditelje Vladimira i Zoricu, već da bi trebalo da istražimo i Jeleninu porodicu. I to, kako je rekao, ne samo Jeleninu majku već i njenu familiju. Poslije tri i po sata završili smo saslušanje i rekli mu da ne napušta mjesto boravka, jer je moguće da će ponovo biti pozvan u policiju. I to ne samo on već i brat Zoran i roditelji. On ovog puta nije bio ispitivan na poligrafu - otkriva izvor iz istrage.

Majka pjevačice o Miloševoj izjavi: NEKA NAS ISPITA POLICIJA

Zorica Krsmanović, majka ubijene pjevačice, iznenadila se kad je od novinara doznala da je Miloš Marjanović rekao policiji da treba ispitati i Krsmanoviće.

- Ako je to rekao, mi nemamo ništa protiv. Neka svakoga od nas pitaju ponovo sve što ih zanima. Neka policija radi sve što treba da uradi samo da što prije doznam ko mi je ubio dijete - kaže Zorica.

Inače, Zorici je juče bio rođendan.

- Prošle godine Zoran i Jelena su mi kupili cipelice. Ove godine mi je unuka Jana poklonila crtež. Nacrtala ga je kad se probudila i ništa nije htjela da mi kaže dok ga nije završila, poslije toga je od plastelina napravila cvijet, bijelu radu - priča Zorica dok nam pokazuje cvijet.

(Doznajemo.com/Kurir.rs)