Kontrovarzni Denis Sadiković, koji je u četvtrak lišen slobode jer ga je djevojka prijavila kako ju je navodno tri dana držao u stanu, do u detalje je opisao šta se sve dešavalo između njega i njegove cure. Upravo ova veza, koja traje od četvrtog mjeseca prošle godine, bila je razlog za razvod braka koji je zatražila njegova bivša supruga Ajla Sadiković, koja ga je ranila na Ciglanama, piše Dnevni avaz.

Sadiković je za spomenuti dnevni list ispričao kako se sve odigralo i tvrdi da se posvađao s djevojkom te da ga je ona gađala telefonom, a on ju je bacio na zid.

– Kada imamo sek*ualne odnose, mi to radimo na neuobičajen način. Vučem je za kosu, ali osim toga, nije bilo udaraca i drugih grubosti s moje strane – izjavio je Denis.

POVEZANO
Ajla i Denis Sadiković 2Potvrđena optužnica protiv Ajle Sadiković LIJEPA VOJNIKINJA BiH pucala u muža koji ju je maltretirao

Sadiković je priveden nakon što ga je djevojka prijavila da ju je u stanu držao tri dana. On je nedugo zatim lišen slobode u njegovom stanu.

Denis Sadiković, kojeg je supruga Ajla upucala na parkingu u sarajevskom naselju Ciglane prošle godine, lišen je slobode u četvrtak i odveden u Policijsku upravu Novi Grad na krim obradu

Njega je, kako se doznaje od izvora bliskog istrazi, policiji prijavila djevojka koju je protiv njene volje tri dana držao u stanu. On je uhapšen u njegovom stanu koji se nalazi u Geteovoj ulici.

POVEZANO
Ajla i Denis Sadiković u vrijeme ljubaviPrijateljica Ajle Sadiković: Denis iscenirao pucnjavu, ONA JE U STRAHU, POMIRILA SE DA ĆE UMRIJETI?!

Podsjetimo, Sadikovićeva supruga Ajla tereti se za pokušaj ubistva i neko vrijeme je provela u pritvoru. Između supružnika je bilo velikih trzavica, što je kulminiralo na Merhemića trgu na Ciglanama kada je Denis napao Ajlu, nakon čega je ona potegnula pištolj i ranila ga u nogu blizu prepone.

Velikoj svađi na parkingu na Ciglanama prethodila je brakorazvodna parnica.

POVEZANO
Denis Sadiković Ajla preljubOGLASIO SE RANJENI MUŽ AJLE SADIKOVIĆ: "Našao sam joj račun iz hotela u kojem je bila s ljubavnikom"