Načelnik Općine Stari Grad Sarajevo, gospodin Ibrahim Hadžibajrić primio je 22.09.2017. zajedničku delegaciju Hrvatskog narodnog vijeća (HNV) BiH i nekoliko hrvatskih nevladinih organizacija sa sjedištem u Sarajevu, koju je predvodio prof. dr. sc. Marinko Pejić, predsjednik Hrvatskog narodnog vijeća BiH.

Na sastanku je predstavljena djelatnost HNV BiH i ostalih hrvatskih nevladinih organizacija sa sjedištem u Sarajevu. Razgovaralo se i o značaju i ulozi HVO Sarajevo u periodu 1992. – 1995. te o suradnji s Općinom Stari Grad prilikom implementacije različitih projekata, kao i o mnogobrojnim problemima s kojima se u svom radu susreću ove organizacije i njihovi članovi.

Članovi delegacije, u kojoj su još bili kulturni djelatnik i član Asocijacije nezavisnih intelektualaca "Krug 99" dr.sc. Marijo Pejić i projekt-manageri Ivana Krstanović i Pavao Zornija, zahvalili su načelniku Općine Stari Grad na dosadašnjoj suradnji.

Načelnik Ibrahim Hadžibajrić je izjavio da je svjestan važnosti egzistiranja ovih organizacija u Sarajevu te da se nada da će njihova suradnja s Općinom Stari Grad u narednom razdoblju biti još intenzivnija i uspješnija.

(Doznajemo.com)