Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije “JobFAIR ‘17 - Iskoristi svoju šansu!” otvoren je jutros, 06.11.2017. godine, u Kampusu Univerziteta u Sarajevu. Ove godine se održava po deveti put u trajanju od dva dana u periodu od 9-17 sati.

- JobFAIR Vam pruža razne mogućnosti, a jedna od najvažnijih je direktan kontakt s predstavnicima vodećih kompanija iz tehničko-tehnološke i ekonomske struke. O ozbiljnosti projekta govori i veliki broj vrhunskih kompanija koje su pristale učestvovati na Sajmu. Godišnji partner Udruženja i Zlatni partner Sajma je kompanija Authority Partners.

Svake godine kompanije se potrude da na što bolji način predstave svoj način rada, tehnologije koje koriste te atmosferu koja vlada među njihovim uposlenicima. Iskoristite priliku, raspitajte se šta svaka od kompanija zahtjeva od svojih uposlenika te koje su vještine poželjne za njihovu struku - poručuju organizatori.

Svečanoj ceremoniji otvaranja pristustvovali su predstavnici kompanija, profesori i predstavnici Elektrotehničkog fakulteta, predstavnici medija, organizatori te gosti i posjetioci. Svim prisutnim obratila se i glavna organizatorica Amina Alijagić, koja je zvanično otvorila JobFAIR ‘17.

JobFAIR pruža i mnoge druge mogućnosti u vidu popratnih aktivnosti, kao što su: prezentacije, CV radionica, Open Space Technology (OST) i Career Speed Dating (CSD).

Posjetite Sajam i iskoristite sve prilike koje Vam se nude!

POVEZANO
JobFAIR 1JobFAIR: Osmi sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije

(Doznajemo.com)