Sarajevski «Dnevni avaz» u svom današnjem štampanom izdanju donosi zanimljivu priču o tome kako su reporteri ovog lista proveli noć u patroli sa pripadnicima Jedinice za sprječavanje narušavanja javnog reda i mira u većem obimu Pete policijske uprave Ilidža (Sarajevo), popularnim «crnim uniformama».

Već sam naslov teksta «Izuzev se*sa u vozilima na Ilidži, noć prošla bez belaja», sugeriše da policajci tokom ovog patroliranja nisu imali nekih dramatičnih intervencija.

Međutim, zanimljivo je da su sarajevski policajci otkrili mjesta gdje parovi «vode ljubav» u motornim vozilima, koja vozači  parkiraju na slabo osvijetljenim mjestima, a zatim se sa svojim partneri(ca)ma upuštaju u intimne odnose.

Naime, kako se navodi u tekstu, kontrolisana su zamračene mjesta, kao što su krug nekadašnjeg giganta «Energoinvest», lokacije Stojčevac i Vrelo Bosne, ali ništa sumnjivo nije pronađeno osim ljubavnih parova u automobilima.

POVEZANO
Taib Seferović Zenica 1TAIB IZ ZENICE: Žene vole provod u krevetu, ja mogu 15 puta za noć. Mršave i plave ne dolaze u obzir