Popularna Facebook stranica "Spotted: Sarajevo", kao i stranice slične njoj, ponekad služe korisnicima kao servis izgubljeno-nađeno, za pronalaženje osoba ili za emotivne i bračne ponude. Ima tu svakakvih slika i poruka, ali je jedna, objavljena ovih dana, podigla veliku prašinu...

Naime, djevojka je objavila fotografiju sata, uz molbu da joj se vlasnica javi. No, sat nije našla na ulici, nego u automobilu svog momka.

POVEZANO
Bingo djevojka sleđa"NISAM SPONZORUŠA, ali ne želim da mi momak radi kao skladištar u `Bingu` za 500 maraka"

- Tražim djevojku kojoj je ispao sat "Casio" kod mog dečka u Golfu 7. Pa, eto, ako želi da joj vratim, neka se javi - stoji u opisu fotografije.

Reakcije pratilaca ove stranice bile su potpuno različite. S jedne strane, neki su objavu nepoznate djevojke shvatili kao duhovitu:

"Blago tebi kad dečka još zoveš svojim", "Ako je ovo ženski sat, ja sam astronaut", "Možda je tebi kupio, samo je zaboravio da ti da", pisali su jedni.

Drugi opet misle da je djevojka potpuno pogriješila kad je objavila post.

"Ti si još gora s ovom objavom. Čini se kao da želiš da se pohvališ koji automobil tvoj dečko vozi", "Možda je sat od neke prijateljice", "Ako je od neke švalerke, a ti si prešla preko toga, onda si ti još gora", napisali su na stranici.

Zenski sat pronađen u Golfu7

(Doznajemo.com/Avaz.ba)