Direktor "Grand produkcije" Saša Popović se na zanimljiv način obratio Lepoj Breni u emisiji "Zvezde Granda specijal", na zaprepašćenje svih prisutnih u studiju.

Kako u sklopu ovog show-programa postoji kviz s pitanjima koja su uglavnom u vezi sa životom estradnih ličnosti, jedno je glasilo kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović?

Brena je dala tačan odgovor, što je Popoviću poslužilo za nastavak...

POVEZANO
Lepa Brena crvena ruža ps YTLEPA BRENA OTVORENO PROGOVORILA O SVOM SEK*UALNOM ŽIVOTU: "Svašta je bilo nekada, a sad..."

Saša: Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Zašto? Pa Brena je bila rokerka. Ja se sjećam kad smo izgubili pjevačicu ‘78. godine, a ja pitam je l’ ima neka pjevačica tamo u Brčkom da je zamijeni. Kažu mi saradnici – ima jedna rokerka!

A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene, ja kažem… – pričao je Popović sve vrijeme pokušavajući pokretima da objasni da je Brena bila toliko velika, da ga je čak i zaklonila.

POVEZANO
Suze Lepa BrenaLEPA BRENA NAKON 5 GODINA PRIZNALA: Moj otac nije umro prirodnom smrću, baš na moj rođendan…

Brena: Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši i deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54.

Saša: Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vrijeme, kada ja stanem na novčanik, bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, vodio "Slatki greh" u ono vrijeme, a ti si radila na igrankama za sto dindži.

Brena: Nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedjeljno po 300.000 dinara.

Saša: Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u "Slatki greh" sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio vezan kanapom. I ja kažem: "Breno, idi da kupiš neku garderobu, treba da nastupaš", a ona će meni: "Nemam para", a kao zarađivala 300.000 mjesečno. Koga ti varaš?

Brena: Ne varam nikoga – ustvrdila je Brena, koju je Saša nakon toga ostavio na miru.

POVEZANO
Brena LepaFOTO! Pjevačica Lepa Brena objavila fotku bez šminke i ISPREPADALA fanove!