Pomoćnik načelnika Općine Centar (Sarajevo), gospodin Osmo Babić, danas je primio zajedničku delegaciju Hrvatskog narodnog vijeća (HNV) BiH i nekoliko hrvatskih nevladinih organizacija sa sjedištem u Sarajevu, koju je predvodio prof. dr. sc. Marinko Pejić, predsjednik Hrvatskog narodnog vijeća BiH.

Foto: Detalj sa sastanka

Pomoćnik načelnika prof. dr. sc. Nedžada Ajnadžića u Službi za rad, socijalna pitanja, zdravstvo, izbjegla i raseljena lica Općine Centar, gospodin Osmo Babić danas je primio zajedničku delegaciju Hrvatskog narodnog vijeća BiH i nekoliko hrvatskih nevladinih organizacija sa sjedištem u Sarajevu, koju je predvodio prof. dr. sc. Marinko Pejić, predsjednik Hrvatskog narodnog vijeća BiH.

Na sastanku je predstavljena djelatnost HNV BiH i ostalih hrvatskih nevladinih organizacija sa sjedištem u Sarajevu. Razgovaralo se i o suradnji s Općinom Centar prilikom implementacije različitih projekata, kao i o mnogobrojnim problemima s kojima se u svom radu susreću ove organizacije i njihovi članovi.

Članovi delegacije, u kojoj su još bili kulturni djelatnik i član Asocijacije nezavisnih intelektualaca "Krug 99" dr. sc. Marijo Pejić i projekt-manageri Ivana Krstanović i Pavao Zornija, zahvalili su načelniku Općine Centar na dosadašnjoj suradnji.

(Doznajemo.com)