Koza Belka iz Aranđelovca (Srbija) od juče je skoro glavna tema u medijima regiona.

Naime, kako piše lokalni portal aranđelovacinfo.rs, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u opštini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 eura, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje!?

Porodica Simić riješila je da proširi svoje imanje, te su pripremili sumu od 20.000 eura kako bi kupili 10 hektara zemlje, ali je tog jutra sve krenulo neplanirano...

- Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovjek od kog kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola, kroz suze će uplakana snaha Milena.

- Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 eura samo, a sve ostalo je bilo pocjepano i pojedeno. Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno, izjavil je, ako je vjerovati tom portalu, za aranđelovacinfo snaha Milena.

POVEZANO
Novi euri 1Mijenjaju se novčanice eura: AKO IH KAO UŠTEĐEVINU DRŽITE NEGDJE U KUĆI...

(Doznajemo.com)