Zbog postojanja osnova sumnje da je pokušao da izvrši bludne radnje nad četverogodišnjom djevojčicom, u ponedjeljak kasno popodne u policijsku stanicu u Ivanjici priveden je dvadesetjednogodišnji muškarac iz sela Devići (Srbija).

Osnovni javni tužilac iz Čačka Danilo Vujičić izjavio je novinarima da je upoznat sa ovim slučajem, te da je majka djevojčice navodno zatekla ovog muškarca, koji živi u njihovoj blizini, u svojoj kući. Bio je sa djetetom i pantalone su mu bile spuštene do poda.

Osumnjičeni je, nezvanično doznajemo, saslušan, a detaljna istraga treba utvrditi sve okolnosti slučaja. Djevojčica je odmah nakon prijavljenog događaja odvedena u lokalni dom zdravlja, gdje su je pregledali ljekari, koji su utvrdili da nije povrijeđena.

V.P., otac djevojčice, prisjetio se da su on i supruga bili u gradu i kupovali namirnice.

- Moja majka je bila ispred kuće i čistila. Stigli smo u pravi čas, nešto poslije 15.30 časova. On se nije nadao da ćemo mi doći u to vrijeme. Kada je supruga ušla u kuću, zatekla je jeziv prizor. Pozvali smo policiju, koja ga je privela. Svi smo u šoku – ispričao je otac djevojčice.

Možda Vas zanima i ovo...

>>>>> TRAGEDIJA NA PLAŽI: 21-godišnja djevojka smrtno stradala nakon što je pala s balkona

Napušteno selo

>>>>> ŽENA SE PROBUDILA USRED NOĆI I OTIŠLA DO ŠTALE: Zatekla muža spuštenih pantalona i...

(Doznajemo.com/Novosti.rs)