Pjevač Šerif Konjević privukao je veliku pažnju nedavnim dolaskom na Grand u skupocjenoj mašini na četiri točka čija cijena ide čak i do 230.000 eura.

Podsjetimo, Šerif je nedavno došao na snimanje emisije "Zvezde Granda" u kojoj je bio gostujući član žirija, a kada se dovezao u Bentleyu, svi pogledi bili su uprti u njegov automobil.

Šerif Konjević sat

On je u ZG trebalo da bude gostujući član žirija, ali sve to palo je u sjenku vrlo brzo po njegovom dolasku, jer su svi gledali i pričali samo o njegovoj mašini...

Naime, Šerifov ljubimac je "Bentley Continental GT", a najnoviji model ovog automobila košta oko 230.000 eura.

Šerif Konjević sat

Šerif Konjević i njegov `ljubimac` (Foto: Nikola Tomić)

Pjevač definitivno ne može da se požali da mu finansijski ide loše, jer je njogov ljubimac jedan do najskupljih na estradi.

Poznato je da pjevač dobro zarađuje u inostranstvu gde redovno nastupa, a zanimljivo je takođe da se na stranom tržištu polovan model spomenutog automobila može pazariti i za 30.000 eura.

POVEZANO
Šerif Konjević bazen 13/06/19Pjevač ŠERIF KONJEVIĆ objavio video iz dvorišta svoje vile kod Sarajeva: PLIVANJE U BAZENU!

Podsjećamo, pjevač posjeduje i automobil marke "Range rover", koji je 2017. godine, kad je Šerif snimljen u njemu, u zavisnosti od opreme, koštao od 60.000 do 85.000 eura.

Šerif Konjević sat