Elma Mujagić, sestra Naide Čičak (22) koja je u utorak počinila suicid u stanu kompleksa "Makovi" u Zenici, gdje je živjela kao podstanar, tvrdi da njena sestra nije bila kukavica, već borac!

Posebno pogađa informacija da je 22-godišnja Čičak bila trudna te da je za pola godine na svijet trebala donijeti dijete.

POVEZANO
POSLJEDNJE PORUKE Naida Čičak (22)NAIDA MALO PRIJE SMRTI: "Ne razumiješ ti mene, ja više nemam volje nizašta. Nemam ništa u životu..."

- Naida je bila u drugom stanju s momkom Sanelom Hedžićem. Planirali su bebu, namjeravali se vjenčati. Ali, njegova majka bila je protiv. Naidin momak na kraju je otišao u Njemačku – izjavila je Mujagić u ispovijesti koju je objavio sarajevski "Dnevni avaz".

Momak joj je obećavao da će biti uz nju. Na kraju ju je ostavio. Rekla mi je da strahuje da će joj uzeti bebu te da to neće dozvoliti makar i glavom platila – tvrdi Mujagić.

POVEZANO
Makovi Zenica policijaKOMŠIJE IZ ELITNOG ZENIČKOG NASELJA GDJE SE BOMBOM UBILA NAIDA (22): "U šoku smo i nevjerici"

Nema riječi da opiše bol za izgubljenom sestrom.

- Želim da svako ko je i najmanje doprinio da Naida oduzme sebi život osjeti istu bol koju sada prolazimo moja majka, ja, ostatak porodice - poručila je Mujagić za spomenuti list.

POVEZANO
Sanel Hedžić - Naida ČičakSanel Hedžić: NAIDA BOMBOM NIJE UBILA SAMO SEBE, UBILA JE I MOJE DIJETE!