Edita Aradinović objavila je da se njena sestra, pjevačica Indira Aradinović Indi, nalazi na intenzivnoj njezi gdje se doktori navodno bore za njen život.

Kako je Edita navela, Indi je bila na operaciji želuca, ali je tom prilikom ustanovljeno da pjevačica ima i druge probleme.

- Sljedeći korak je operacija gdje su uvidjeli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, ugradili bajpas - napisala je Edita.

- Trenutno je na intenzivnoj i u ovom momentu se bore za njen život. Razmatraju još jednu operaciju, a nama ostaje da se molimo da se to ne desi i da se njen organizam sam uz lijekove i terapiju izbori, jer je svaka operacija rizična. Još uvijek nije jela. Nije se naspavala - dodala je Edita.

Ona je navela i da je Indi dobila vodu u plućima.

- 3. aprila, juče, temperatura je ponovo počela da raste, pluća su počela da je bole, jer je prilikom cijele katastrofe dobila i vodu u plućima - navodi Edita Aradinović u objavama o svojoj sestri.

- Poželjela sam da podijelim sa vama jednu od situacija kroz koju prolazi jedna obična porodica. Hvala svima na podršci, savjetima! Čuvajte se, budite dobro! - završila je pjevačica.