- Neko od ukućana uvek je morao da zna gdje je Jelena, Zoran je provjeravao njen telefon. Ovako o Zoranovoj navofno patološkoj ljubomori za beogradski Blic tvrdi Teodora Krsmanović (19), sestra od strica brutalno ubijene pjevačice.

Kako tvrdi mlađa sestra ubijene pjevačice, Jelena se kretala pod budnim okom Marjanovića. Uvijek je, kako nastavlja, neko od ukućana znao gdje je Jelena.

- Svi su znali gdje se ona kretala. Kuća, vrtić, posjeta majci u bolnici. Drugo, non-stop je bila sa Zoranom i nikada se nisu odvajali. Čak i kada je bila van kuće, non-stop je bila s njim na vezi - ispričala je Teodora za spomenuti izvor. Njena sestra se prisjeća da je Jelena sa Zoranom bila u vezi od mladosti.

Na spisku svjedoka koji trebaju biti saslušani u slučaju ubistva Jelene Marjanović nalazi se devet ljudi: Jelenini prijatelji i rođaci, prijatelji porodice Marjanović, ljudi koji su čuvali malu Janu, ali i članovi porodice, doznaje "Blic", koji je informaciju objavio pod egidom ekskluzivno.

Međutim, kako ističe, ne želi da sudi i da iznosi mišljenje porodice da li je Zoranovo hapšenje ispravno ili ne.

- Šok je bio za nas kada je Zoran uhapšen. Kao i za malu Janu. Ne možemo da utvrdimo da je to istina. Postoje organi koji to trebaju  utvrditi - izjavila je Teodora.

Teodora i Jelena

Ona priznaje da je njena porodica angažovala Centar za forenzička ispitivanja kako bi se došlo do novih dokaza.

- Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu, jer nam je bitno da ne postoji sujeta, već da se riješi ubistvo - odlučna je mlada Teodora, dok nam pokazuje slike sa sestrom iz vremena kada su bile nerazdvojne i srećne. Kako ističe, s malenom Janom, kćerkom Zorana i Jelene, viđa se u Beogradu, ali i u njihovim susretima izbjegava da priča o njenoj majci.

- To su bolne teme i ne želim da joj namećem tu priču. Jednom je pomenula mamu i sjetila se naših zajedničkih detalja. Ali, ona zna... Pitala je već kada će biti uhapšen taj zlikovac - izjavila je Teodora.

NIJE IMALA LJUBAVNIKA. - Nemoguće je da je Jelena bila u vezi s drugim muškarcem, jer je non-stop bila u kući, imala je obaveze oko kćerke i bila porodična žena - tvrdi sestra ubijene pevačice.

Teodora tvrdi da je sve poruke koje bi stigle njenoj sestri provjeravao Zoran Marjanović. Tako pobija tvrdnje oca Zorana Marjanovića, Vladimira, da je Jelena prije ubistva našla ljubavnika i da bi njega trebalo ispitati.

POVEZANO
Zoran Jelena Marjanović 3DVIJE PJEVAČICE UMIJEŠANE U UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ?! Jedna se veoma čudno ponašala!

(Doznajemo.com/Blic)