Sestre Nikolina (30) i Marijana Jurić (21) punim plućima žive snove onih kojima su brandovi sve na svijetu. Pratitelji ih porede sa sestrama Kardashian, Kim i Kylie, a ko su zapravo tajanstvene sestre iz Mostara?

- Naša karijera započela je na nagovor iskrenih i pravih prijatelja. Slučajno. Uživale smo u svemu što radimo i nismo obraćale pažnju na javnost. No kad smo vidjele da se broj pratitelja svakodnevno povećava, odlučile smo se ozbiljnije uhvatiti Instagrama. Krenule su poslovne ponude, reklame, a mi smo uživale reklamirati ono što volimo. Modu, naravno – izjavile su za 24.sata.hr nerazdvojne sestre.

Sestre iz Mostara 1

U modu su se zaljubile još u djetinjstvu. Biti dotjeran i lijepo obučen oduvijek im je bilo bitno, a ubrzo je to preraslo u strast. Priznaju i da su među onima koji često karticu peglaju impulsivno.

- Najviše novca trošimo na odjeću, obuću i dobar provod. Putovanja i druženja s dragim ljudima su nešto što nam puni bateriju za daljnji rad – pričaju i dodaju kako najviše troše na štikle.

- Chanel, Louis Vuitton, Dior i Gucci su nam omiljeni brendovi, a prijatelji nas zovu stonogama s obzirom na to koliko cipela imamo u ormaru – našalile su se sestre Jurić.

Sestre iz Mostara 1

(Doznajemo.com)