Iako hrvatska pjevačica Severina gotovo nikad ne komentira medijske napise o njoj i njenom životu, ovaj put se osvrnula na proteklu godinu u kojoj se pisalo o njenoj navodnoj operaciji te problemima s Milanom.

Severina Kojić (44) je uoči novogodišnjeg nastupa u crnogorskom Baru odgovarala na pitanja novinara koje je zanimalo jesu li medijski napisi u protekloj godini o njoj bili istiniti. Naime, u desetom mjesecu je imala problema s glasnicama, zbog čega je otkazala nekoliko koncerata, a pričalo se da je morala ići na operaciju. Medijske stupce punio je i njen odnos s ocem njenog sina, Milanom Popovićem s kojim stalno, čini se, ima problema.

- Ja ne čitam novine već pet godina. Jedna moja kolegica se puno ranije 'isključila'. Kad sam shvatila da ona super živi, neopterećeno time šta se piše, onda sam odlučila i ja to učiniti. Toliko toga pogrešnog napišu da ljudi ne mogu stvoriti pravu sliku, a mislim da ima puno boljih knjiga i filmova na koje bi mogli potrošiti vrijeme - izjavila je pjevačica.

Seve se osvrnula i na 2016. godinu.

- Čujem da se mnogi žale na 2016., ali ne možete u svakoj godini imati sve. Meni je, mogu reći, ova godina bila lijepa. Imam svog muškarca uz sebe. Uživala sam s djetetom, svojom obitelji, imali smo puno koncerata. Godina je bila sasvim solidna - priznala je.