Pjevačica Severina Kojić i njen suprug Igor žarko žele da dobiju bebu. Bračni par se godinama unazad bori da ima dijete, dosadašnji pokušaji bili su neuspješni, pa su sada riješili da nadu pronađu u vjeri!?

Prema tvrdnjama izvora na koji se poziva Kurir STARS, srpska snajka je sa suprugom, svekrom Draganom Kojićem Kebom i svekrvom Oljom krajem prošle godine boravila u Grčkoj, gdje su posjetili jedan pravoslavni manastir u koji inače dolaze parovi koji žele biti roditelji, a ne mogu.

- Severina je pokušala sve da bi po drugi put postala majka. Njoj i Igoru je to velika želja. Neki problem postoji, ali ljekari ne mogu da utvrde o čemu je konkretno riječ. Radili su sve moguće analize, a rezultati su pokazali da su oboje zdravi. Međutim, stres koji je pjevačica proživljavala posljednjih godina zbog borbe za starateljstvo nad svojim sinom, velika briga zbog toga, izgleda da je učinila svoje. Pjevačica je sada shvatila da protiv viših sila ne može da se bori i zato je riješila da posluša prijateljicu i da se okrene Bogu - tvrdi taj izvor navodno blizak pjevačici i dodaje:

POVEZANO
Severina tužnaBLIZAK PRIJATELJ "Severina je na tabletama, nisam siguran kako će ovo podnijeti, sve joj se srušilo"

Severina Grčka Igor

- Naime, ta drugarica joj je tvrdila da u Grčkoj postoji manastir u koji odlaze brojni bračni parovi. Severina tim savjetima u početku nije pridavala značaj, ali je kasnije riješila da ih ozbiljnije shvati. Kao najveća podrška, cijela porodica Kojić otputovala je u Grčku, baš u taj manastir - ističe sagovornik, prema čijim tvrdnjama je Severini i Igoru taj boravak navodno izuzetno prijao.

- Severina je bila u grču, a sada se opustila. Ovo putovanje joj je izuzetno prijalo, kao i cijeloj porodici Kojić. Inače, Keba je bio zadužen za zbijanje šala i baš su se lijepo proveli - zaključuje spomenuti izvor.

POVEZANO
Severina Lisinski 1OVO SU RAZLOZI ZBOG KOJIH JE SUD ODUZEO DIJETE SEVERINI?! 5 ključnih tačaka...