Amerikanac Rodger William Kelly (50) iz američke savezne države Utah silovao je u maju svoju 29-godišnju komšinicu kako bi joj spasao život! Barem tako on tvrdi.

Kelly, koji je optužen za krivično djelo silovanja, na suđenju u Salt Lake Cityju ponovio je da je imao sek*ualni odnos sa onesviještenom djevojkom, navodno kako bi joj podigao temperaturu i tako je povratio u život, piše beogradski Telegraf.

– Te večeri vidio sam je kako leži ispred svog stana. Bila je u nesvijesti i skroz pokisla. Odnio sam je u svoj stan, spustio na krevet i presvukao joj mokru odjeću. Međutim, ona nije se osvijestila, a ni temperatura joj se nije podigla. Se*sualni odnos sa njom sam imao kako bih je zagrijao i povratio. Međutim, ni to nije uspjelo. U trenutku kada sam pokušao da je reanimiram masažom srca, stigla je policija – ispričao je Kelly tokom procesa.

On je na suđenju tvrdio da je sa komšinicom, čije ime nije objavljeno, ranije imao se*s-avanturu, ali da je na njeno insistiranje njihova tajna veza prekinuta.

Protiv muškarca je podignuta optužnica jer je djevojka, nakon što se oporavila, policiji dala iskaz u kojem je navela da misli da je napastvovana zbog modrica koje je imala na butinama i na karlici. Iako silovanje nije potkrijepljeno medicinskim dokazima, protiv Kellyja je podignuta optužnica.

>>>>> FOTO I VIDEO IZ TUZLE KOJI "LEDI KRV U ŽILAMA" Pogledajte šta rade momci iz Zenice

silovanje ilustracija 1