No, umjesto da je odvezu kući, nekoliko kilometara pored Umaga u Hrvatskoj, djevojku su oteli i sivim Mercedesom u vlasništvu 68-godišnjaka odvezli u jedno naselje udaljeno 10-tak kilometara od tog grada, piše portal 24sata.hr.

Pod okriljem noći djevojku su na silu ugurali u poznati restoran u vlasništvu mladića, gdje su se nad njom sek*ualno iživljavali, a pred jutro su je opet uveli u auto i nedaleko od Umaga jednostavno izbacili u noć.

- Oteli su me i silovali. Izbacili su me iz auta i sad sam tu pored ceste nedaleko od Umaga – bilo je sve što je te srijede oko četiri sata usplahirenim glasom na telefon uspjela reći policiji.

Policajcima je trebalo samo nekoliko minuta da je pronađu. Otpočela je istraga. Šokirana djevojka je, da bi se dokazalo sek*ualno napastovanje, završila u pulskoj Općoj bolnice, a dva nasilnika, obojica iz Umaga, ubrzo su privedeni. Sve se događalo 19.05. ove godine.

Prijavljeni su za nelegalno oduzimanje slobode i spolni odnos bez pristanka, a ako im se dokaže krivnja, za svako od djela koje im se stavlja na tetet mogu dobiti po pet godina zatvora.