Tinejdžer D.D. (15) iz Pančeva nestao je jučer oko 11 časova. Posljednji put je viđen na Tamiškom keju gdje je pronađen njegov bicikl. Policija iz Pančeva i dalje intenzivno traga za  ovim 15-godišnjim dječakom koji je nestao u utorak u Pančevu, a posljednji put je bio viđen pored rijeke Tamiš kako priča na telefon.

- Pripadnici policije su na terenu i intenzivno rade na pronalasku dječaka. U potragu su se uključili i ronioci - potvrđeno je u Policijskoj upravi Pančevo. Pripadnici MUP-a razgovaraju i sa Draganovim drugovima s kojima je otišao jučer na Tamiš.

POVEZANO
Dragan D. iz Pančeva 4PRONAĐENO TIJELO DJEČAKA (15) KOJI JE OTIŠAO U SMRT ZBOG RASKIDA: Majka nije mogla izdržati vijest..

Nestanak dječaka je prijavila njegova majka Danijela jučer poslijepodne. Navela je da je bio na praksi do 11, a da je ona oko 16 časova prijavila da je nestao.

Kako Novosti doznaju, policija je pratila posljednje pozive, i zaključila da je dugo razgovarao s jednom drugaricom. Uzeli su i knjigu koju je tinejdžer pisao, a po onome što je napisano pretpostavlja se da je dječak vjerovatno počinio suicid.

Dragan D. iz Pančeva 1

Foto: Potresna poruka majke na keju, gdje je našla samo njegov zaključan bicikl...

Gospođa Danijela ne želi da vjeruje u to nada se da to nije istina. Ona je ispričala i da je Dragan bio tužan zbog raskida s djevojkom s kojom je bio u vezi samo mjesec dana. On je, navodno, ostavio pismo najboljoj drugarici i bivšoj djevojci.

- Rekao je da život nema smisla poslije njihovog raskida - priča uplakana i preplašena majka.

Ona je na kraju kroz suze poručila sinu da ako prati vijesti, da se vrati kući, jer joj je mnogo teško.

S majkom na keju je bila i Draganova razredna. Navodi da je bio izrazito pametan i da je bio zreliji od svojih vršnjaka. Vidjela ga je da je bio zamišljen, ali nije djelovao kao da bi moglo da dođe do ovako nečega.

Dragan D. iz Pančeva 1