U američkoj Bijeloj kući odvija se prava drama nalik na sapunicu “Očajne domaćice”. Naime, Ivana, bivša supruga predsjednika SAD Donalda Trumpa, tokom promocije svoje knjige «Kako odgojiti Trumpa» (How to raise Trump), osvrnula se i na svoju «nasljednicu», sadašnju Trumpovu suprugu, Melaniju.

Iako u principu knjiga govori o odgoju troje najstarije Donaldove djece (Donald Jr., Ivanka i Eric Trump), za što Ivana sebi pripisuje gotovo sve zasluge, u intervjuu za emisiju «Dobro jutro, Amerika» (Good Morning America) sve je brzo prešlo u davanje komentara na račun Trumpovog privatnog života...

- Ja sam Donaldova prva supruga, razumijete li? Ja sam prva dama – izjavila je Ivana.

Za Donaldovu drugu suprugu, Marlo, Ivana tvrdi da je bila «zabavljačica», a za Melaniju, Slovenku koja je zvanično «prva dama» SAD, Ivana smatra kako «njen život u Washingtonu mora da izgleda očajno».

Ivana Trump

Donald Jr., Ivana, Ivanka i Eric Trump

Međutim, nije izostao odgovor iz tabora Melanije Trump.

Njene predstavnica za štampu Stephanie Grisham za Ivanu je izjavila kako je u pitanju neko ko «nastoji privući pažnju i prodati knjigu».

Ivana Trump

Dodala je da nije istina kako Melanija ne voli svoj život u američkoj prijestolnici.

- To je njen dom, koji ona jako voli. Ona je počašćena ulogom prve dame i namjerava da je iskoristi kako bi pomogla djeci, a bez da prodaje knjigu.

POVEZANO
Melanija roditeljiOVO JE MELANIJIN OTAC: Svi ostali iznenađeni kad su vidjeli koliko on liči na Trumpa! (FOTO)