Atifa Ljajić, sestra od strica ministra trgovine u Srbiji Rasima Ljajića, žena koja je u Beogradu u 59. godini rodila djevojčicu, vratila se u Novi Pazar. Ali njenu sreću pomračili su problemi. Muž Šerif Nokić (68) ne želi da malu Alinu upiše pod svojim prezimenom.

- Teško mi je palo što je Šerif poslije mog povratka s bebom odbio da se Alina vodi na njega. Rekao mi je i da nas napušta i da se vraća u Tursku... Sve mi je to teško palo, nemam penziju, sada ću o Alini morati da se brinem sama. Ali šta da radim, najvažnije mi je da dijete bude dobro i zdravo, boriću se, druge nema - ispričala nam je Atifa.

Šerif je juče kratko poručio da je Atifi pomogao koliko je mogao, ali da je generalno bio protiv trudnoće i porođaja u poznim godinama.

- Nisam upisao Alinu kao moje dijete jer je začeta vantjelesno. Moguće je i da ću se vratiti u Tursku. O djetetu ću se brinuti koliko budem mogao, i o njoj i o Atifi... Koliko mi materijalne i fizičke snage dozvole - izjavio je Šerif, naglašavajući da ima 68 godina, da je star i bolestan.

Sama Atifa juče je nevoljno novinarima priznala da će uskoro morati da se seli i da bi joj svaka pomoć u situaciji u kojoj se nalazi dobrodošla. Poslije četiri vantjelesne oplodnje, mjeseci i mjeseci koje je provela po klinikama, Atifa je ponavljala da njenoj sreći nema kraja, da je sada najvažnije da njena Alina bude živa i zdrava, da raste.

POVEZANO
Atifa bebaDRUGA NAJSTARIJA PORODILJA U SRBIJI IKAD: Atifa Ljaljić u 59. godini rodila djevojčicu!

Izvor: Espreso.rs