Srpska pjevačica Jelena Karleuša i bosanski fudbaler Ognjen Vranješ navodno imaju po*no film, koji bi svakog trenutka mogao da osvane u javnosti!

Prema tvrdnjama izvora beogradskog Kurira, pjevačica i njen ljubavnik snimili su se tokom se*sa u osmom mjesecu 2017. godine, a oni koji su vidjeli njihovu akciju u krevetu otkrivaju i detalje...

Ognjen i Jelena su navodno dugo držali eksplicitni video u svojim telefonima, a prema tom scenariju kad je Duško provalio da ga Jelena vara, ona je svoj obrisala. Međutim, fudbaler i dalje ima njihov snimak u telefonu i čuva ga kao posljednji adut u aferi koja već danima drma cijeli Balkan. Navodno, JK to zna i ne žali para da otkupi snimak, ali Vranješ ga ne da?

- Dok su bili u vezi, Jelena i Ognjen su često razmenjivali škakljive snimke i fotografije. S obzirom na to su živeli u različitim državama i da nisu mogli često da se viđaju, morali su nekako da održavaju uzavrelu strast koja je između njih buktala. Jednom prilikom, kada ga je posetila u Atini dok je on igrao za grčki AEK,

Join Group

zajedno su se snimili tokom se*sa. To je bilo u avgustu 2017. godine. Tada je nastao jedan od najboljih kućnih filmova za odrasle, to vam tvrdim, priča, kako ga citira Kurir, izvor blizak bosanskohercegovačkom reprezentativcu i nastavlja:

- Snimali su se kod njega u stanu u različitim pozama. Klip traje nešto duže od tri minuta i veoma je eksplicitan. Sačuvali su ga u svojim telefonima na kojima oboje imaju šifre, tako da nisu brinuli da bi on ikada mogao da ugleda svetlost dana. Ognjen ga je pokazao nekim svojim kolegama iz bosanske reprezentacije i najbližim prijateljima.