Kozarčanin Azrin Hodžić preživio je pravu noćnu moru nakon susreta s nasilnikom Renatom Marjanovićem iz Prijedora, koji je od njega, ničim izazvan, u jednom trenutku zatražio da s autoprikolice skine zvaničan grb BiH.

Ovaj ga nije odmah poslušao, pa mu je Renato, prema Azrinovim tvrdnjama, prišao s leđa, uhvatio ga za vrat i tri puta udario šakom u glavu. Potom je nastavio s kidanjem cerade.

POVEZANO
Renato MarjanovicRENATO MARJANOVIĆ koji se iživljavao nad Azrinom Hodžićem NAKON 24 SATA PUŠTEN NA SLOBODU!?

Učinilo mi se da je naoružan. Bio je baš nasilan pa sam uzeo šrafciger i odlučio da skinem grb, rekao je Azrin

– Učinilo mi se da je naoružan. Bio je baš nasilan pa sam uzeo šrafciger i odlučio da skinem grb. Ni sam ne znam otkud mi toliko strpljenja. No, tu nije bio kraj mukama. Tražio je od mene da, dok skidam naljepnicu, ponavljam njegove riječi. Morao sam se izviniti prijedorskim Srbima i RS zato što imam grb BiH na prikolici i obećati da ga više neću stavljati. Sve vrijeme je to snimao mobilnim telefonom – prisjeća se Azrin i dodaje da se sve dogodilo jučer ujutro oko 8.30 sati na jednom prijedorskom otpadu, gdje je donio sekunadarne sirovine.

POVEZANO
Vozač kamiona o DragičevićuEvo šta o učešću Davora Dragićevića u Vojsci RS kaže VOZAČ KAMIONA, sin borca Armije RBiH

Renato je potom snimak postavio na svojoj Fejsbuk stranici. Slučaj je policiji prijavljen istog dana.

Prema posljednjim informacijama nasilnik iz Prijedora priveden je zbog izazivanja i podsticanja nasilja i mržnje, kao i nanošenja tjelesnih povreda Azrinu Hodžiću.

SPONZORISANI VIDEO ISPOD:

Renato Marjanović je, prema nezvaničnim informacijama, odranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju, krivičnim djelima i prekršajima.

Pogledajte na OVOM LINKU ili ispod snimak koji je Marjanović objavio na svom profilu...