U toku sinoćnje emisije Puls na BNTV, čiji je gost u emisiji bio predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović, uživo se telefonski u program uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika!?

Naime, gledalac, potpisan kao "Savo iz Njemačke" pitao je "da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kennedyja?" Podsjetimo, Kennedy je ubijen u atentatu u Dallasu 22.11.1963. godine.

Borenović i voditelj i urednik emisije, Suzana Rađen-Todorić, su se ogradili, te su poručili kako izjava nije primjerena. Takođe, Rađen-Todorić je pozvala sve gledaoce koji imaju ovakva ili slična pitanja da ne gledaju niti se javljaju u emisiju.

Sporno uključenje izvjesnog Sava iz Njemačke izbačeno je iz snimka emisije koji je podignut na zvanični YT kanal bijeljinske televizije.

MUP istražuje prijetnje smrću Dodiku: Nakon što je u programu BN televizije u kojem je gostovao predsjednik PDP Branislav Borenović, upućena prijetnja smrću srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku, reagovalo je Ministarstvo unutrašnjih poslova RS.

Iz Ministarstva poručuju da će preduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog slučaja, te o svemu obavijestiti nadležne organe, doznaje ATV.