Sarajevski inspektori jučer su rasvijetili šokantan slučaj otmice žene koja je oteta i brutalno maltretirana u podnožju planine Igman, javlja Dnevni avaz.

Naime, radi se o izvjesnom Ghanomehu Gazvanu koji je oteo I.K. s kojom je bio u ljubavnoj vezi te ju je iz ljubomore skinuo golu, teško pretukao i čak ju je tjerao da šmrče spid.

Djevojka je bila uplašena i nije smjela prijaviti policiji ništa. Imala je ogromne bolove u rebrima i leđima i sva je bila modra. Nakon toga su roditelji otkrili šta se desilo pa su je odveli u policiju i prijavili.

- Dana 16.12.2020. godine u prostorije Pete PU pristupila je I.K. iz Ilijaša i prijavila da je dana 15.12.2020. godine od strane lica G.G. iz Ilidže, nad njom izvršeno krivično djelo iz člana 172. KZ F BiH (teške tjelesne povrede) konstatovane na KUM UKC Sarajevo, krivičnog djelo iz člana 179. KZ F BiH (protivpravno lišenje slobode) i krivično djelo iz člana 295. KZ F BiH (iznuda). O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela i pronalasku izvršioca – navedeno je iz sarajevske policije.

POVEZANO
Ghanomeh Gazvan IgmanLOV NA ČOVJEKA Policija traga za momkom koji je na ciči-zimi skinuo curu golu, pa je onda brutalno..