Muškarac čiji su inicijali S.G. ubijen je danas u Bijeljini iz vatrenog oružja, a policija traga za ubicom. Nezvanično se doznaje da je ubijen Siniša Glamočanin.

Policijskoj stanici Bijeljina, u 15.35, prijavljeno je da je u Ulici hajduk Veljka došlo do pucnjave iz vatrenog oružja, u kojoj je ubijen S.G.

"Izvršilac ovog krivičnog djela je pobjegao i za njim se traga". U toku je vršenje uviđaja", rekla je za medije Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Navodno, policija zna identitet ubice.

Kako "EuroBlic" piše, ubijeni Siniša G. poznat je policiji po izvršenju teških krivičnih djela. On je 2009. godine bio osuđen u Okružnom sudu Beograd, zbog ubistva policajca.

Naime, on je bio optužen da je 18.09.2006. oko 22 časa u Ulici Ismeta Mujezinovića kod broja 21, na Bežanijskoj kosi, sa oreminulim Nevenom Poljčićem (23), takođe iz Bijeljine, iz “opel vectre” u pokretu pucao na suspendovane policajce Milana Mitrašinovića i Dragana Drčelića.

Mitrašinović je izrešetan i podlegao je na licu mjesta, dok je Drčelić teško ranjen preminuo nekoliko sati kasnije u Urgentnom centru.

Isti izvor navodi i da je osumnjičeni za ubistvo već bio osuđivan za slična krivična dijela.

(Doznajemo.com/Srna)