Jelena Marjanović grčevito se borila za život, ubica toliko bio rešen da je usmrti da ju je krvnički tukao, čupao i cijepao joj garderobu, posljednji udarac joj zadao kada je ubacio u vodu, navodi se u optužnici...

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva supruge i pjevačice «Granda» Jelene Krsmanović Marjanović (33), čije je beživotno tijelo pronađen u kanalu pored nasipa u borčanskom naselju Crvenka 3. aprila 2016. godine.

Optužnica je proslijeđena Višem sudu, koji, nakon što prema očekivanju bude potvrđena, treba zakazati pripremno ročište, a potom i otpočeti postupak. Kako Kurir doznaje, zamjenik tužioca koji je vodio dvogodišnju istragu u optužnici je do detalja opisao kako je Zoran Marjanović navodno ubio Jelenu, ali i koliko se ona grčevito borila za život.

UZEO ŠIPKU IZ AUTA? - Jelena je nesumnjivo došla na nasip sa Zoranom i Janom, koji su ostali na njegovom početku dok je ona otišla da trči. Rekonstrukcijom je utvrđeno da je Zoran poslije nekoliko minuta najvjerovatnije okupirao kćerku nekom igrom, a potom joj rekao da mora nakratko da je ostavi i da se vrati do automobila koji je bio parkiran nekoliko metara dalje. Iz prtljažnika je uzeo metalnu šipku sa šiljatim vrhom i krenuo za Jelenom - ispričao je za Kurir izvor.

U tom trenutku, prema tvrdnjama sagovornika, počeli su da otkucavaju Jelenini posljednji minuti života na ovom svijetu.

- Prikrao se do nje i s leđa je udario šipkom po nozi. Ona je pala, a u trenutku kada je pokušala da se okrene, Zoran je već bio iznad nje, zamahujući šipkom. Jelena je uspjela da se izmakne, ali joj je oštrica šipke zadala ranu na vratu. Kako bi ga odgurnula od sebe, počela je da mlati nogama, od čega joj je spala patika. U jednom trenutku uspjela je da se ispravi. Počela je da bježi, kada joj iz džepa ispao i mobilni telefon. Zoran je krenuo za njom i uhvatio je za kosu, s koje je spala gumica. Potom je zgrabio za okovratnik gornjeg dijela trenerke, koji je pjevačica u grčevitoj borbi za život uspela da svuče sa sebe - dodaje taj izvor.

POVEZANO
Jelena Marjanović Krsmanović - CrvenkaPRVI PUT OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE UBIJENE PJEVAČICE: Bila u vodi, evo zašto PSI nisu našli tijelo!

JOŠ DESET MINUTA. Zoran je konačno uspio da je savlada i odvuče do vode, gdje joj je zadao još sedam udaraca u potiljak.

- Posljednji, deveti udarac, Jelena je zadobila dok je već onesviješćena, zbog višestrukih preloma lobanje, ležala u vodi. Obdukcija je pokazala da je ona bila živa još desetak minuta, što potvrđuje voda u njenim plućima, mulj i grančica - navodi sagovornik.

POVEZANO
Jelena Krsmanović"ISPLIVAO" PRIVATNI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ, brutalno ubijene srpske pjevačice (VIDEO)

TRI TRAGA NEPOZNATA. Na tijelu Jelene Marjanović izolovana su tri DNK traga koja nisu pripadala članovima porodice njenog supruga, a ni samom Zoranu, takođe je navedeno u optužnici. Ono što je zanimljivo jeste da je nedvosmisleno utvrđeno da je riječ o muškim DNK tragovima. Međutim, zbog nepotpunog profila, nikada nisu pronađene osobe čiji je materijal završio na pjevačici.

SUPERVEŠTAČENJE IZJAVA MALE JANE. U optužnici se, navodno, među dokaznim prijedlozima spominje i moguće superveštačenje izjava Zoranove i Jelenine kćerke, koja je u trenutku zločina imala pet godina. Ukoliko sud ocijeni da je ovo vještačenje neophodno, tim psihologa i neuropsihijatara bi trebalo da ispita sve izjave koje je djevojčica više puta davala u policiji, ali i članovima porodice svoje majke.

POVEZANO
Mala Jana Zoran Jelena MarjanovićMala Jana ispričala psiholozima šta se dogodilo na nasipu: BILA SAM SA TATOM I MAMOM, A ONDA SE...