Totalni preokret dešava se u raspodjeli nasljedstva nedavno preminulog kralja narodne muzike Šaban Šaulića, pisali su jučer neki mediji u Srbiji.

Navodno, pjevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji namjerava predočiti na sudu i koji bi trebao oboriti Šabanov testament. Špekulira se da u njemu stoji da sve ostavlja supruzi Gordani, kćerkama Saneli i Ildi te sinu Mihajlu.

- Robert ima plan da uništi sve Šauliće, a Goca neće moći da ga spriječi i plati mu kako bi nestao i povukao se iz ove priče – glasi jedna od naslovnica srpskih medija.

POVEZANO
Hasan Dudić Šaulić i vanbračni sinHASAN DUDIĆ TVRDI DA JE OVO TAJNA SKRIVANA 40 GODINA o Šabanu i njegovom vanbračnom sinu !!

Jučer se za Dnevni avaz javila Šabanova mlađa kćerka Ilda, koja je u izjavi koju je spomenuti list objavio pod egidom `ekskluzivno` kratko izjavila:

- Poslije očeve smrti ne javljam se novinarima i ne dajem intervjue!

Nakon što su joj objasnili šta žele, poručila je ipak:

- Ne znam više šta pišu i o čemu... Kakav testament, to još nije u proceduri. Ne želim više ništa da komentarišem...

POVEZANO
Šaban Emir HabibovićOVO JE POSLJEDNJA PJESMA ŠABANA ŠAULIĆA: Napisao ju je za Emira, kojem je ZAMJERIO JEDNU STVAR!

Krajem prošlog mjeseca Omaljev je za srpske medije potvrdio da je dugo razmišljao šta treba da radi.

- Zaključio sam da ću sve rado prihvatiti i uzeti što mi pripada. Očekujem da ću dobiti poziv za sud kada se bude dijelila imovina. Nadam se da će taj poziv stići - naglasio je Omaljev, koji je istakao da se posavjetovao s mnogima.

- Svi mi kažu da imam pravo na imovinu, odnosno da nema razlike između ostale Šabanove djece i mene – ispričao je Robert.

POVEZANO
Ilda i ŠabanILDA ŠAULIĆ progovorila o vezi njenog oca ŠABANA SA CUCOM

Inače, Gordana Šaulić ovih dana, navodno, boravi u Beču, gdje je posjetila kuma Slobodana Bobija Stojadinovića.

On se u bolnici još oporavlja od posljedica saobraćajne nesreće u kojoj su stradali Šaban i klavijaturista Mirsad Kerić. Prvi susret Goce i Bobija poslije nesreće za oboje je bio stresan.

Šabanova udovica nije mogla da se smiri kad je vidjela kuma u bolničkoj postelji. Goca je plakala kao da je ponovo proživljavala tragičan događaj u kojem je ostala bez supruga.

POVEZANO
Hasan Dudić kapaOD TUGE ZA ŠABANOM ŠAULIĆEM preminuo i njegov brat: Evo šta ga je ubilo?!