U okviru ekskluzivnog ugovora između OBN televizije i AMC Networks International - Central Europe, OBN najavljuje za ponedjeljak 22.08.2016. godine, sa početkom u 22.00 sata, premijerno emitiranje nastavak druge sezone serijala «Fear The Walking Dead».

Serija «Fear The Walking Dead» je postigla rekordne rezultate gledanosti.

AMC «Fear The Walking Dead» serijal se nastavlja na pučini mora, na jahti Abigail. Naši akteri su potpuno nesvjesni obima apokalipse i pretpostavljaju da postoji šansa da je neki grad, država ili nacija izbjegla groznu sudbinu i udar infekcije. Napustivši kopno, Madison, Travis i Daniel sa svojim porodicama idu ka nepoznatim lukama. Nažalost, zatišje koje im je pružio Strandov primorski dom ne traje dugo. Uskoro će otkriti da pučina možda ipak nije ništa sigurnija od kopna…

Izvršni producenti serijala su njen autor Dave Erickson te Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert. Zvijezde «Fear The Walking Dead» su Kim Dickens u ulozi Madison, Cliff Curtis kao Travis, Frank Dillane kao Nick, Alycia Debnam-Carey kao Alicia, Ruben Blades kao Daniel, Mercedes Mason kao Ofelia, Lorenzo James Henrie kao Chris te Colman Domingo kao Strand.

Nastavak druge sezone «Fear The Walking Dead» svoju ekskluzivnu premijeru, u preko 125 zemalja, treba imati na OBN TV u ponedjeljak 22.08.2016. u 22.00 sata.

FEAR THE WALKING DEAD 1

(Doznajemo.com/Promo)