Nakon jedanaest godina harmoničnog braka, Ivana Berendika, bivša članica grupe “Models” i njen dvije decenije stariji suprug, jedan od osnivača kompanije “Google”, Thomas Jermoluk, konačno trebaju postati roditelji.

Ivana, koja se sada bavi dizajniranjem nakita, doznala je da krajem ove godine treba na svijet donijeti blizance, dječaka i djevojčicu.

Ponosna, objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Insatgram fotografiju na kojoj je pokazala trudnički stomak, koji, iako je u petom mjesecu, nije mnogo veliki.

Iako je mnogima bilo čudno što za više od decenije braka nisu dobili potomstvo, Ivana je smatrala da će se to dogoditi kada bude bilo vrijeme.

- Kada mi unutrašnji glas kaže da je vrijeme da se ostvarim u ulozi majke, to ću i učiniti. Nikada nisam pravila velike planove, vodim se izrekom “Pravi planove da ti se Bog smije, rekla je prije dvije godine bivša Modelsica.

Ivana se sa Thomasom vjenčala 2005. godine na Bahamima, a iako uživa u luskuznom životu, nije postala tipična žena bogataša.

Ona je, naime, nastavila da radi i njena kolekcija nakita postigla je uspjeh.