Mica Ćosić (70), majka pjevačice Tanje Ćosić (34), koja je poginula 01.08.2005. godine u naselju Krčagovo u Užicu (Srbija), u eksploziji automobila bombe, apeluje na policiju da pronađe ubicu «zvezde Granda» Jelene Marjanović (33) kako njeno ubistvo ne bi palo u zaborav, kao što se dogodilo sa smrću njene kćerke!

- Cijela Srbija mjesecima se zgražava nad ubistvom Jelene Krsmanović, a ja 11 godina ne znam ko je ubio moju jedinicu! Bolesna sam i očajna. Dnevno pijem 11 tableta jer niko ne traga za ubicama moje Tanje. Pratila sam tugu Jelenine majke, koje više nema. Voljela bih da policija ne odustane od potrage i da Jelenina smrt ne padne u zaborav kao smrt moje Tanje! – izjavila je majka pjevačice iz Užica.

Majka tvrdi da je njena kćerka kažnjena jer se zabavljala sa čovjekom koji je sarađivao sa ljudima «sa druge strane zakona».

- Moja kćerka nije imala neprijatelja, ali je njen tadašnji momak došao u sukob sa opasnim ljudima, koji su mu se osvetili ubistvom moje kćerke. Tanja se godinama zabavljala sa Mirkom Nikolićem zvanim Crnogorac, koji se družio sa kriminalcima. Ne znajući s kim ima posla, moja Tanja je platila sve njegove dugove i neraščišćene račune sa ljudima s druge strane zakona. Sa Mirkom je dobila sina, koji je ostao bez majke sa tri i po godine! Morala sam na sudu dugo da dokazujem da je on otac i da mora da plaća alimentaciju i tu bitku sam dobila. Policija ništa nije uradila, a nas ignoriše već 11 godina! Strepim samo da neko ne povrijedi mog unuka, koji sada ima 15 godina. On ima pravo da dozna ko mu je ubio majku - ogorčeno piše Mica Ćosić u pismu upućenom redakciji Alo.

Mirko Nikolić (46) zvani Crnogorac, koji je bio svjedok u slučaju protiv tzv. barske grupe, bio je meta plaćenog ubice 24.12.2006. na Zlatiboru. U Crnogorca je tada ispaljeno nekoliko hitaca, ali je uspio da preživi. Motiv za likvidaciju Nikolića bilo je njegovo svjedočenje protiv Damira Mandića u vrijeme dok mu je suđeno za ubistvo Duška Jovanovića, glavnog i odgovornog urednika podgoričkog lista «Dan». Nikolić je optužio Mandića za otmicu njegovog bratanca Miodraga Nikolića i iznudu. Njegov bratanac je tvrdio da ga je Mandić oteo da bi od Nikolića navodno naplatio 200.000 eura.

Izvor: Alo