O najavljenom vjenčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića neprestano se piše i priča, a nema sumnje da bi ovo mogla biti srpska svadba godine. Naime, Lepa Brena i Boba Živojinović obećali su da će se potruditi da pjevačicino i menadžerovo vjenčanje bude pompeznije čak i od njihovog!?

Aco Pejović je, u jednom intervjuu otkrio da se namjerava, iako prema planu na ovoj svečanosti treba biti Aleksandrin kum, latiti mikrofona ne bi li uveličao slavlje, a za vjerovati je da bi isto mogla učiniti i sama Prijovićeva, kao i Lepa Brena i brojne pjevačke zvijezde na listi zvanica.

Na pitanje šta je pripremio mladencima na poklon, Pejović je odgovorio: "Još uvek razmišljam da li će moj poklon njima biti u vidu koverte ili ću im pokloniti nešto drugo. Ne znam, videćemo", izjavio je Pejović u emisiji "Glamur", piše Kurir.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjerili su se 14.02. u Miamiju (SAD), a kako pjevačica otkriva, svadba je zakazana za šesti mjesec ove godine. Naime, poznati par je odlučio da dvije godine veze kruniše brakom, a pjevačica je nedavno prvi put govorila o samim pripremama najradosnijeg dana i planovima koje ona i Filip imaju za budućnost...

Iako su u porodičnom domu Živojinović-Prijović započete pripreme za svadbu, pjevačica poručuje da bi joj svakako u pomoć oko planiranja vjenčanja trebala priteći mama Borka, kao i mladoženjina mama Zorica, ali i pjevačica Lepa Brena, koja je Filipa gledala kao sina.

«Naše porodice su tu da nam pomognu, a svaka konačna odluka će naravno biti naša. Njihova podrška nam najviše znači. Tek sam počela da razmišljam o tome, jer se sve desilo na brzinu, ali bih najviše voljela da bude veselo i da se naše porodice i prijatelji lijepo provedu. To je ono o čemu ćemo najviše vodit računa, pored toga da sve bude kao iz bajke lijepo osmišljeno i zamišljeno. Svadba je zakazana za jun», otkrila je početkom mjeseca Prijovićeva i dodala:

«Oko tih stvari još treba da se dogovorimo, ali bih voljela da to bude mješavina jedne moderne svadbe sa nekim lijepim tradicionalnim običajima. Kao što znate ni jedna srpska svadba ne može da prođe bez tradicije, a mi ćemo svakako voditi računa da sve ispoštujemo do najmanjih detalja».

POVEZANO
Prijović AleksandraPRIJOVIĆKINA VELIKA TAJNA IZ PROŠLOSTI: Ona je, kad joj je bilo 15 godina....

Dok praktično sve svjetske zvijezde, ali i domaće potpisuju predbračne ugovore, mnoge vjerovatno zanima da li će to biti slučaj i kod njih dvoje.

«Iskreno, o tome uopšte nismo ni pričali ni razmišljali. Biće vremena za takve razgovore sigurno. Nama je trenutno najbitnije da smo zajedno i radujemo se što ćemo našu ljubav ozvaničiti», kroz osmijeh poručuje Aleksandra, koja na dan vjenčanja treba napuniti 22 godine.

Danas imamo priliku da vidimo kako brakovi javnih ličnosti brzo pucaju, a Aleksandra smatra da to zavisi od partnera, te da su upravo ove godine veze bile dobar pokazatelj da se njih dvoje u svemu odlično slažu.

«Vjerujem da ne postoji pogrešno vrijeme za pravu stvar. Ni to što imam 22 godine nije ni šta neobično, ima djevojaka koje su se mnogo mlađe udale i imaju srećan brak. Drago mi je da sam tako mlada našla ljubav svog života», iskreno odgovara popularna pjevačica.

Više puta se u medijima spekulisalo o kraju njihove ljubavne veze, a ne o vjenčanju.

«Više puta sam ponovila da nas dvoje nemamo nikakve ozbiljne sukobe. Naše rasprave su uglavnom oko sitnica, na primjer: šta ćemo da jedemo ili koji ćemo film da gledamo. Ali to se nikako ne može svrstati kao sukob, već svakodnevna razmjena mišljenja», objašnjava Aleksandra.

 «Željela bih da imam najmanje dvoje djece, djevojčicu i dječaka. Svakako se nadam da će nam se ove želje ostvariti i ponosno mogu da kažem da ćemo biti najbolji roditelji svojoj djeci na svijetu», najavljuje osmijeh kaže pjevačica, i otkriva gdje bi trebalo biti njihovo porodično gnijezdo:

«Trenutno smo u Beogradu i ne planiramo da idemo nigdje dalje za sada, vremenom možda dođe do određenih promjena, to se nikad ne zna».

POVEZANO
Lepa Brena i Aleksandra PrijovićLEPA BRENA "OTVORILA DUŠU", PA PRED KAMERAMA UŽIVO govorila o vezi posinka i Aleksandre Prijović!