Pjevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović, sin Slobodana Bobe Živojinovića i posinak Lepe Brene od danas su zvanično muž i žena. Ceremoniju koja je pomalo podsjećala na britansko kraljevsko vjenčanje jedino je donekle pokvarila kiša...

Na vjersku ceremoniju u crkvi Sv. Vasilija Ostroškog stigli su u luksuznim bijelim kočijama, a potom slijedi građansko venčanje u u Belexpo centru Beograd, gdje je pripremljeno i slavlje.

Prijovićka je blistala u raskošnoj vjenčanici, koju potpisuje "Dior" (pripremljene su još 2 haljine za ostatak dana), a zanimljivo je kako je vjenčanicu istog brenda ponijela i  Lepa Brena na svom vjenčanju prije 27 godina.

Mladoženjin otac Boba Živojinović bio je zadužen za čitavu organizaciju svadbe na koju je došlo oko 900 zvanica iz čitavog svijeta.

Aleksandra i Filip su u crkvu stigli belim kočijama, a mladi par nije krio svoju sreću. Pjevačica nije skidala osmijeh sa lica, a njen izabranik je bio malo nervozniji.

Kuma na ovom događaju je Jelisaveta Orašanin, a kum Miloš Teodosić.

Ipak, pored cijele glamourozne proslave ono što nekako najviše upada u oči jeste dan koji su mladenci odabrali za svoje venčanje. Navodno, prema narodnom srpskom vjerovanju četvrtak je najbolji dan u nedjelji za venčanje.

Vjenčanje Prijović - Živojinović 1