Bergüzar Korel svojom suptilnom ljepotom stekla je veliku popularnost i kod nas dok je igrala lik Šeherezade u sapunici «1001 noć», ali više ne izgleda onako kako je se sjećamo i danas biste je možda teško prepoznali da je sretnete na ulici...

Jedna od najljepših turskih glumica godinama s malih ekrana plijeni atraktivnošću i ljepotom, no Bergüzar Korel očito nema problema s pokazivanjem svog opuštenog izdanja u javnosti, kada više nalikuje na djevojku iz susjedstva i studenticu, nego na veliku glumačku zvijezdu.

Šeherzada i Onur 1001 noć

Bergüzar Korel i njen suprug Halit Ergenç u našoj regiji osvojili su publiku ljubavnom pričom svojih likova Šeherezade i Onura u sapunici «1001 noć». Halit je nakon toga dobio angažman u seriji «Sulejman Veličanstveni».

POVEZANO
Halit Ergenç kao Sulejman VeličanstveniMNOGI BI SE MOGLI ŠOKIRATI: Pogledajte kako danas izgleda Halit Ergenç iz "Sulejmana Veličanstvenog"

Navodno je Bergüzar bila toliko ljubomorna da je, kada su Halit i Meryem Uzerli snimali intimne scene u haremu, 2011. godine morala ići na psihoterapiju. Znala je da odglumljena ljubavna scena može prerasti u pravu, jer se to dogodilo upravo njoj i Halitu - on se naime zbog Bergüzar rastao od glumice Gizem Soysaldi.

Njihov odnos bio je prožet usponima i padovima, no oni su i dalje zaljubljeni kao prvog dana. To potvrđuju i fotografije koje glumica nerijetko objavljuje na svom profilu na Instagramu.

Omiljeni turski par već je deset godina povezan, a nedavno su opet snimali zajedno i to «Ranjenu ljubav».

Zanimljivo je da je Halit Ergenç zbog te serije morao smršati deset kilograma, a svoj potpis na ugovor navodno je stavio tek kad su producenti pristali dati ulogu njegovoj supruzi.

POVEZANO
Šeherzada i OnurVRAĆAJU SE ŠEHERZADA I ONUR: Pogledajte kako izgledaju u novoj seriji, čiji su već prvi kadrovi...