- Ako ja progovorim, trest će se državni vrh ne samo u Crnoj Gori, već i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji! Ma, trest će se cijeli Balkan! Ovo je samo vrh ledenog brijega.

Ovo je za Kurir jučer izjavila Ema Đuhić (24), koja je lišena slobode u Tivtu sa grupom starleta, nakon što je policija u njenim gaćicama pronašla 7,5 grama kokaina.

Ema je, kako se doznaje, poslije saslušanja u policiji jučer puštena na slobodu.

- Mnogi pokušavaju da me stave u koš sa starletama, a ja sam zapravo članica DPS-a. Ako ja progovorim, zatrest će se vrh ledenog brijega i cijeli region! Uvijek nastradamo mi koji nismo krivi, a oni koji treba da odgovaraju izvuku se. Ne čačkajte mečku - poručila je Đuhić.

Ona je pred istražiteljima rekla da je droga bila za njenu ličnu upotrebu.

UKRCAVANJE NA JAHTU. Mladoj nadi crnogorske političke scene lisice su stavljene u srijedu ujutro, kad se sa jednom od svojih najboljih prijateljica, Kotorankom Željkom Rolović (39), poznatijom kao Madam Željka, ukrcavala na jahtu usidrenu u Porto Montenegru.

- Policija je imala dojavu da djevojke koje ulaze na jahtu imaju drogu kod sebe. Osim Đuhić i Željke Rolović, u policiju su privedene i Vana Simić (22), koja je na odborničkoj listi stranke Napredna Srpska za predstojeće lokalne izbore u BiH, kao i Aleksandra Radojević Caca (26) iz Beograda, koja je bila učesnica rijalitija "Parovi". U policiji je završio i Marko Lušić (30) iz Zagreba, koji je bio jedan od domaćina na jahti - otkrili su izvori iz istrage.

Svi su saslušani u policiji, ali niko od njih nije zadržan. Prema nezvaničnim informacijama, policija je ovu žensku ekipu, koja je cijelo ljeto provela na Crnogorskom primorju, držala na oku kako zbog droge, tako i zbog sumnje da se na primorju bave prostitucijom.

- Sumnja se da su djevojke bile plaćene i angažovane za unaprijed dogovorene orgije na jahti "Afrodita", koja je iznajmljena u Hrvatskoj i koja je plovila pod zastavom Kajmanskih ostrva. Prema informacijama koje se još uvijek provjeravaju, četiri djevojke dobile su po 1.000 eura unaprijed i sa dvojicom muškaraca trebalo je da provedu nekoliko dana. Najvjerovatnije, iz Porto Montenegra trebalo je da otplove do susjedne Hrvatske - otkriva beogradskogsrbijanskog lista. Međutim, kako navodi, nekoliko sati poslije upada policije jahta je otplovila iz Tivta.

"MADAM" ŽELJKA. On podsjeća da je Željka Rolović i u osmom smjesecu prošle godine hapšena zbog podvođenja djevojaka bogatim klijentima na Crnogorskom primorju. U početku je negirala da ima bilo kakve veze sa starletama koje podvodi u hotelima i na jahtama, ali je onda ipak priznala krivicu. Jedna od njenih najboljih drugarica, kako navodi sagovornik, upravo je Ema Đuhić iz DPS-a, od koje se gotovo ne odvaja.

- Rolović i Đuhić privođene su i u januaru u Budvi, pošto je policija kod njih pronašla 13 grama marihuane. Tužilac ih je tad pustio - navodi izvor upućen u dešavanja.

Vana Simić, koja je na odborničkoj listi stranke Napredna Srpska za lokalne izbore u BiH, navodno je kontaktirala sa bh. medijima i potvrdila da je u Budvi, ali da nije tačno da je uhapšena.

Jahta - Madam Željka - Ena

Ispozirale poslije saslušanja: Vana Simić, Željka Rolović i Caca

- Ova predizborna kampanja je već sad beskrajno duga, a još nije ni počela. Pojedini političari se ponašaju kao čopor vukova, bez prestanka vrebaju na protivnike, a toliko su slijepi od mržnje da im je promaklo da se sve više njihovih birača upravo zbog tog njihovog odnosa prema političkim suparnicima hladi od njih - navela je Simić.

POLITIČKA POZADINA? Dodala je da se možda već kaje što je ušla u politiku, jer nije ni slutila koliko se prljavo igra.

- Neki političari grade svoju karijeru tako što svakodnevno vrijeđaju i omalovažavaju suparnike. Na moju nesreću, i sama sam danas postala meta i osjetila to na svojoj koži - navela je odbornica rodom iz Loznice za bh. medije.

S druge strane, Aleksandra Radojević, zvana Caca, bivša učesnica "Parova", potvrdila je da je bila uhapšena s ostalim djevojkama.

- Željka, ja i ostali privedeni smo zbog kokaina koji se našao kod jedne od djevojaka. Nisu imali razloga da nas zadrže, pa su nas brzo pustili. Prvi put mi se dogodilo nešto ovakvo, nadam se da je i posljednji - rekla je bivša učesnica "Parova".