Početkom sedmice Splitom se proširila vijest o teškom zdravstvenom stanju jednog od najpoznatijih hrvatskih muzičara – Oliveru Dragojeviću.

U malom gradu poput Splita takve informacije brzo kolaju, a pjevača su na pretragama i kontrolama viđali građani i fanovi kojima Oliver nije skrivao da je bolestan.

Kako neslužbeno doznajemo iz splitskog KBC-a, Dragojević boluje od teškog oblika bolesti pluća.

"On već neko vrijeme obavlja kontrole i preglede. Dosta je oslabio i tek treba vidjeti kako će napredovati njegovo liječenje", izjavio je za 100posto izvor iz spomenute bolnice.

Za komentar o čitavoj situaciju upitan je i poznati pjevač. On je potvrdio da je bolestan, ali karcinom pluća nije spomenuo niti je o tome htio pričati.

"Da bolestan sam i upravo sam u procesu pretraga. Treba vidjeti kakvim metodama ću se liječiti, pronađeno je tumorno tkivo", izjavio je za 100posto.hr 70-godišnji Oliver Dragojević i dodao da njegova bolest nije uzrokovana pušenjem cigareta nego starošću.

POVEZANO
Oliver Dragojević koncert kapa 2PJEVAČ OLIVER DRAGOJEVIĆ (70) NAKON KONCERTA PRIZNAO šta mu je najteže u borbi protiv raka